Otwórzcie oczy ludzie żyjecie w świecie iluzji jak marionetki, tak naprawdę (przynajmniej wielu z Was). :/ Szkoda że pewnie ten filmik będzie usuwany bo jest nie wygodny, ale podajcie to dalej zróbcie reklamę wirusową, dajcie to znajomym na facebooku, nk, gg itd. żeby jak najwięcej osób zobaczyło bo to jedna z najbardziej prawdziwszych piosenek jakie miałem przyjemność słuchać
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-03-30, 16:10
Wiecie co, tak mnie naszło - jak się wierzy w tak supertajny nie wiadomo jaki spisek, to równie dobrze można zacząć udowadniać istnienie Boga - jest jak jest bo ludzie są głupi.
konto usunięte
2011-03-30, 16:16
konto usunięte
2011-03-30, 16:17
He no w sumie powiedziałeś jedną mądrość większość ludzi są głupi..

Szara masa którą da się łatwo manipulować i łykną wszystko.. ech niestety
konto usunięte
2011-03-30, 16:20
Czy ktoś zna autora i/lub wykonawcę tego kawałka?
konto usunięte
2011-03-30, 16:23
konto usunięte
2011-03-30, 16:30
lol czemu tak jest ...........a czemu w domu mamy drzwi a nie snopek tak po prostu już jest i tyle....
gdyby nie hip hop jako muzyka w tle może bym wytrwał te 30 sekund.
konto usunięte
2011-03-30, 18:19
Powoli nadchodzi Nowy Porządek Świata.
konto usunięte
2011-03-30, 18:32
A co jeżeli byśmy zorganizowali po prostu marsz albo cokolwiek wykładając nasze bóle (vat itp) na forum miast/ państwa. W pojedynkę jesteśmy niczym ale w grupie stanowimy siłę której nie da się pokonać. Jeżeli w większych miastach nawet 100 osób pomaszerowało by pod urzędy itp to zwykli ludzie poruszający się chodnikiem ruszyli by z tą grupą. Czuje w kościach że już niedługo takie coś nastąpi i ja wtedy przyłącze się do tych ludzi chociaż jestem młody i głupi to nawet ja widzę że to co się teraz dzieje dobre dla nas nie jest. (nie jestem za jakimiś organizacjami typu antifa młodzież wszechpolska itp ani żadną inną po prostu pisze to co czuję bo czasami chciałbym wywalić wszystkich rządzących i zastąpić ich mądrymi POLAKAMI Z WYKSZTAŁCENIEM)
Bo to co się dzieje w polsce jest najważniejsze jak już nam się uda weźmy się za zagranice.
Ktoś mi może powiedzieć z jakiego filmu jest postać z 3:00 ??
konto usunięte
2011-03-30, 19:06