Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Otwórzcie oczy ludzie...
konto usunięte • 2011-03-30, 10:22
Otwórzcie oczy ludzie żyjecie w świecie iluzji jak marionetki, tak naprawdę (przynajmniej wielu z Was). :/ Szkoda że pewnie ten filmik będzie usuwany bo jest nie wygodny, ale podajcie to dalej zróbcie reklamę wirusową, dajcie to znajomym na facebooku, nk, gg itd. żeby jak najwięcej osób zobaczyło bo to jedna z najbardziej prawdziwszych piosenek jakie miałem przyjemność słuchać
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janek2121 2011-03-31, 18:30
Jak misja w COD ;]
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-31, 23:54
Benzyna po 5 20 zl a cukier po 6 zl. Kilka miesiecy jezeli to sie utrzyma albo wzrosnie Polacy zrobią w Polsce drugą Libie. Caly ten filmik mowi prawde ale niestety oglupiajace porgramy w Tv omulaja nas ze wszystko bedzie dobrze.A gdy ceny pojda w gore a place dol to sie zacznie
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 8:17
No tak telewizja tak wmawia ludziom, ale to gówno prawda :/ Ciekawe co następne zdrożeje, w tv powiedzą pewnie po fakcie, bo lepiej pier** o elektrowni w sraponi i Katyniu :]

Ale podobno średnia krajowa to ok. 3033 zł więc ludzi stać na wszystko w Polsce...
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 10:52 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2011-04-01, 13:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 13:48 1
Powtórzę to co napisałem wcześniej.

Głos Narodu napisał/a:

Najprawdopodobniej to co napiszę w żaden sposób nie przemówi do głowy użytkownika kryjącego się pod nickiem GustaV, ale pomyślałem, że spróbuje chociażby dla udowodnienia innym, że ludzi z takim tokiem myślenia należy szybko

Tyle mam do powiedzenia
Inni użytkownicy niech sami ocenią i wyciągną wnioski z tej "dyskusji".
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-04, 1:17
Fajnie że ktoś wrzucił tu tą piosenkę i wywiązała się dyskusja. Nie przepadam za hip hopem ale tekst jest zajebisty i uważam piosenkę za naprawdę dobrą!

A teraz parę słów ode mnie:

1) Do tych co myślą że trzeba zmienić system/rząd na inny... Słuchaliście dokładnie? Gość mówi w piosence że średnio co 20 lat system się zmienia ale to i tak nic nie daje, bo to błędne koło. W pełni się z tym zgadzam. Jak ktoś dominuję nad innymi to myśli głównie o sobie i o swoich zyskach. A jak by mu zależało na innych to by zostawił ich życia w spokoju. Ludzie będą wolni dopiero gdy cały system upadnie!
2)Do tych co piszą aby nie pie*dolić tylko iść do roboty. Trzeba rozmawiać i poszerzać swoje horyzonty by nie być ciemną masą, plebsem, bydłem prowadzonym na rzeź i z łatwością manipulowanym. Mięć własne zdanie i potrafić myśleć krytycznie to bardzo dużo.

Tak więc nie wychodźcie na ulicę i nie zabijajcie się nawzajem bo co to zmieni? Za to szerzcie prawdę o świecie i czekajcie na moment w którym razem wszyscy powiemy stanowcze nie! Robotnicy, Intelektualiści, Policja, wszelkie służby i zawody.

P.S jak już musicie zabijać to ubijajcie tych z za kurtyny, skur*wieli którzy mordują ludzi tysiącami (teraz np w Libii). Takich Rockefelerów czy innych kut*sów... Wysadzajcie banki (FED), palcie kase, siejmy chaos! Ale nie mordujmy się wzajemnie!

Niechaj zapanuje Anarchia i niechaj ludzie będą wolni! Tak nam dopomóż życie!
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-04, 11:03
TheCrow napisał/a:

Tak więc nie wychodźcie na ulicę i nie zabijajcie się nawzajem bo co to zmieni? Za to szerzcie prawdę o świecie i czekajcie na moment w którym razem wszyscy powiemy stanowcze nie! Robotnicy, Intelektualiści, Policja, wszelkie służby i zawody.

Jedno przeczy drugiemu.
Dzisiaj wypowiedzieć "NIE" oznacza tylko i wyłącznie bunt i rewolucję.

Bo jak to sobie wyobrażasz, że nagle wszyscy wszystko rzucą, a władza widząc to, w żaden sposób nie zareaguje?

Żeby ludzi wzburzyć i zgrać należy się organizować, a już na tym etapie władza będzie podstawiać kłody pod nogi organizatorom.

Jeśli ludzi nie poprowadzisz to masz małe szanse na powodzenie. Przykład potwierdzający to, że władza ma w du** jednostki to strajk głodowy pielęgniarek w Sejmie - osikany po całości.

Obecnie rząd ma taką władzę, że może skierować przeciwko buntownikom wojsko lub zagrozić więzieniem, aby zmusić nieposłusznych obywateli do pracy. Taka sytuacja miała miejsce dość niedawno w "cywilizowanej" Francji, kiedy to piloci samolotów pasażerskich zaczęli strajkować. Sakrozy zagroził wszystkim, że pójdą siedzieć (nie dosłownie) jak nie przestaną strajkować i paraliżować lotnisk. Piloci wrócili do pracy.

TheCrow napisał/a:

Niechaj zapanuje Anarchia i niechaj ludzie będą wolni! Tak nam dopomóż życie!

Anarchia może kiedyś i by się sprawdziła, ale nie w czasach współczesnych.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-04, 22:02
A co jeśli to, że TV kłamie etc. wymyślił jakiś wariat (coś jak Hitler) i pociągnął za sobą grupę ludzi?
Nie oglądam TV mam wj w te wszystkie newsy na necie, może to wszystko wymyślił jakiś wariat próbujący siać zamieszanie?

Nie twierdzę, że media podają nam samą prawdę bo tak na pewno nie jest. Nie można zapominać, że to jest internet i, że nie należy wierzyć we wszystko co ktoś wrzuci na neta.

Jedna osoba wymyśliła taką propagandę(nie wiem jak to nazwać) a Wy idziecie za tym jak stado owiec, wszyscy piszecie podobne komentarze, a co jeśli to wszystko jest nieprawdą? Zastanówcie się nad tym.

Znając siebie pewnie już tu nie wejdę więc wyzywanie mnie nie ma sensu pozdro.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-05, 11:09
boskid napisał/a:

A co jeśli to, że TV kłamie etc. wymyślił jakiś wariat (coś jak Hitler) i pociągnął za sobą grupę ludzi?
Nie oglądam TV mam wj w te wszystkie newsy na necie, może to wszystko wymyślił jakiś wariat próbujący siać zamieszanie?

Nie twierdzę, że media podają nam samą prawdę bo tak na pewno nie jest. Nie można zapominać, że to jest internet i, że nie należy wierzyć we wszystko co ktoś wrzuci na neta.

Jedna osoba wymyśliła taką propagandę(nie wiem jak to nazwać) a Wy idziecie za tym jak stado owiec, wszyscy piszecie podobne komentarze, a co jeśli to wszystko jest nieprawdą? Zastanówcie się nad tym.

Znając siebie pewnie już tu nie wejdę więc wyzywanie mnie nie ma sensu pozdro.

Ale co jest nie prawdą?

Przecieki WikiLiks obnażające prymitywne zarządzanie i brak profesjonalizmu w "dyplomacji" na międzynarodowej arenie?

Zmasowany atak "koalicji" na Libię w celu zawłaszczenia ogromnych złóż ropy?

Oszukańcza praktyka Stanów Zjednoczonych - "w imię wolności i bezpieczeństwa trzeba podbijać kolejne kraje"?

Bieda w Polsce?

Nieodpowiedni ludzie u władzy?

Majątek całego Świata leży w rękach mniej niż 1% populacji?

Gdyby nie to, że mamy internet to prawdopodobnie żylibyśmy w czasach pełnej cenzury. Nie byłoby wolności słowa, którą niestety wciąż próbuje się ograniczać.

Nie dajcie się ogłupić. Każdy człowiek zasługuje na godne traktowanie i na życie w odpowiednich warunkach.
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-06, 22:19
czyj to jest kawałek, wie ktoś?
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-07, 9:12
Pisałem już. Proste wersy - lalki
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-17, 15:59
Głos Narodu napisał/a:

Jedno przeczy drugiemu.
Dzisiaj wypowiedzieć "NIE" oznacza tylko i wyłącznie bunt i rewolucję.

Bo jak to sobie wyobrażasz, że nagle wszyscy wszystko rzucą, a władza widząc to, w żaden sposób nie zareaguje?

Żeby ludzi wzburzyć i zgrać należy się organizować, a już na tym etapie władza będzie podstawiać kłody pod nogi organizatorom.

Jeśli ludzi nie poprowadzisz to masz małe szanse na powodzenie. Przykład potwierdzający to, że władza ma w du** jednostki to strajk głodowy pielęgniarek w Sejmie - osikany po całości.

Obecnie rząd ma taką władzę, że może skierować przeciwko buntownikom wojsko lub zagrozić więzieniem, aby zmusić nieposłusznych obywateli do pracy. Taka sytuacja miała miejsce dość niedawno w "cywilizowanej" Francji, kiedy to piloci samolotów pasażerskich zaczęli strajkować. Sakrozy zagroził wszystkim, że pójdą siedzieć (nie dosłownie) jak nie przestaną strajkować i paraliżować lotnisk. Piloci wrócili do pracy.

Anarchia może kiedyś i by się sprawdziła, ale nie w czasach współczesnych.

Jaka władza by nam coś zrobiła skoro została by garstka ludzi przeciw milionom? Przecież gdyby np. taki Policjant zrozumiał co jest grane (i to że czas na zmiany) myślisz że dalej by robił swoje, jakby widział że wszyscy się buntują? Anarchia ma szanse, stary wszystko zależy od podejścia. Nie ma rzeczy niemożliwych
Zgłoś
Flov 2011-04-17, 23:13
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-20, 12:28
Niedługo dojdzie do tego, ze będziemy kilogram cukru kupować po 10zł.. Wszystkie ceny rosną ..
I będzie dobrze ?
Aha, pewnie. Takie bajeczki niech sobie wciskają dzieciom.
Polska się sypie..
Piosenka zajebista . . chodź jedna, potrafi przedstawić całą prawdę bez żadnych kłamstw .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem