Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ozdoba na ciele
Konto usunięte • 2013-01-07, 18:46
Ludzie ozdabiają ciała w różny sposób, tatuaże, piercingi, ale według mnie najciekawszym sposobem jest to :

Wiadomo że można, ale po co?
Zgłoś
jubbaday 2013-01-08, 9:29
Stawiam na dosyć rozległe zakażenie i następne zdjęcia już bez rączki.
Zgłoś
Franz 2013-01-08, 9:32
Ma ktos kwasek cytrynowy ?

podpis użytkownika

Kobiety kłamią !
Ale mają cycki....
A my lubimy cycki.....
Zgłoś
KurwaRomantyk 2013-01-08, 10:17
YtDaMaA napisał/a:

@romantyk, co jak co ale zolnierz strzela na rozkaz.

Na rozkaz powiadasz... no to zamiast seryjnego mordercy podam za przykład płatnego zabójcę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-08, 12:05 2
Uwielbiam takich polaczków, co się przyp🤬alają do wszystkiego. Laska z tapetą - źle (jakby k🤬a większość kobiet bez tapety ładnie wyglądała... a brzydkie p🤬y są zbyt pewne siebie i nie noszą makijażu i to jest dobre, tak?), tatuaże - źle (bo pojeb nie ma co zrobić z ciałem, naturalność jest kul), skaryfikacja - źle (bo choroba psychiczna), piercing - źle (bo jak to wygląda?). Weźcie się, k🤬a, puknijcie w te puste czachy i dajcie innym ludziom spokój. Tak samo rzeźbienie ciała jest złe, bo to takie nienaturalne. Dlaczego nie zaczniecie się przyp🤬alać do grubych szmat, co są spasione przez wp🤬lanie, a nie genetycznie...
Zgłoś
Ranger 2013-01-08, 12:20
Cytat:

Co, zabrakło argumentów, że do ad personam się uciekasz? P🤬lony umysłowy impotent.

No fakt, ty przecież tak posypałeś argumentami i stroniłeś od wycieczek ''ad personam'', że o ja p🤬lę. No, ale skoro się przedstawiasz to ja jestem Ranger

Cytat:

Na rozkaz powiadasz... no to zamiast seryjnego mordercy podam za przykład płatnego zabójcę.

Nadal argument z dupy. Kup sobie puzzle to usprawnisz myślenie...

Cytat:

Tak samo rzeźbienie ciała jest złe, bo to takie nienaturalne. Dlaczego nie zaczniecie się przyp🤬alać do grubych szmat, co są spasione przez wp🤬lanie, a nie genetycznie...

Dajmy też spokój nekrofilom i zoofilom. Co nas obchodzi, że ktoś r🤬a trupy albo zwierzęta ? Przecież nie widać, żeby te trupy/zwierzęta cierpiały, a w niektórych regionach świata istnieje na to społeczne przyzwolenie(no akurat nie w kwestii trupów ), więc przestańmy się przyp🤬alać!
A poważnie to jeśli nie widzisz błędu logicznego w swoim twierdzeniu to masz coś z głową. Do tatuażu nic nie mam dopóki ktoś sobie c🤬ja nie tatuuje albo swastyki. Nawet Zombie Boy jest dla mnie spoko - gość ma hajs, nie musi pracować z ludźmi więc w życiu mu wytatuowane ciało nie przeszkadza.
Ale kiedy mowa o skaryfikacji, różnego rodzaju implantach podskórnych czy jakichś k🤬a rusztowaniach na ciele(gorsety) to uważam, że każdy kto chce to sobie zrobić powinien najpierw przejść terapię u psychologa. Ranienie swojego ciała jest dla mnie patologią i wk🤬ia mnie granica w tym przypadku - potniesz się żyletką to jesteś p🤬lnięty, ale jak wytniesz sobie kwiatek to banda debili spuszcza się: ''o jakiż to piękny wzór!''
Zgłoś
KurwaRomantyk 2013-01-08, 14:48
Ranger napisał/a:

Dajmy też spokój nekrofilom i zoofilom. Co nas obchodzi, że ktoś r🤬a trupy albo zwierzęta ? Przecież nie widać, żeby te trupy/zwierzęta cierpiały

Należy zauważyć, że przy sytuacji gdzie pies jebie jakąś laskę, to raczej nie robi tego z przymusu. Poza tym argument z dupy, bo osoby robiące sobie skaryfikacje robią to z własnej woli i c🤬j ci do tego co ktoś robi ze swoim ciałem.

Ranger napisał/a:

Ranienie swojego ciała jest dla mnie patologią i wk🤬ia mnie granica w tym przypadku - potniesz się żyletką to jesteś p🤬lnięty, ale jak wytniesz sobie kwiatek to banda debili spuszcza się: ''o jakiż to piękny wzór!''

Ponownie - c🤬j ci do tego co ktoś robi ze swoim ciałem, dla mnie też implanty są poj🤬e, ale jeśli komuś to poprawi samopoczucie, to niech se nawet c🤬ja przepołowi.
Zgłoś
tekkit 2013-01-08, 15:00
a teraz szmacie spirolem po tych lapach
Zgłoś
Ranger 2013-01-08, 15:05 1
Cytat:

Należy zauważyć, że przy sytuacji gdzie pies jebie jakąś laskę, to raczej nie robi tego z przymusu. Poza tym argument z dupy, bo osoby robiące sobie skaryfikacje robią to z własnej woli i c🤬j ci do tego co ktoś robi ze swoim ciałem.

Od argumentów z dupy to jesteś tutaj ty. W dodatku nie rozumiesz analogii, bo jeśli się mamy odp🤬lić od czynów poprawiających ludziom samopoczucie to róbmy to konsekwentnie - zwierzęta nie cierpią przy posuwaniu - psychiki też im to nie krzywi, a trupy nie oponują i nie wyglądają na niezadowolone z zaistniałej sytuacji. W takim razie skoro to komuś poprawia samopoczucie to niech sobie r🤬a...

Cytat:

Ponownie - c🤬j ci do tego co ktoś robi ze swoim ciałem, dla mnie też implanty są poj🤬e, ale jeśli komuś to poprawi samopoczucie, to niech se nawet c🤬ja przepołowi.

Jeśli komuś samopoczucie poprawia robienie sobie krzywdy i szpecenie swojego ciała to powinien trafić na oddział zamknięty razem z innymi pop🤬leńcami. Dlaczego u ludzi, którzy się zwyczajnie tną zaleca się terapię u psychologa, a kiedy ta osoba przepaławia sobie c🤬ja to mamy to tolerować ? To jest TO SAMO.
Dając ludziom coraz więcej swobody w odp🤬laniu szopek na pokaz staniemy się alegorią do biblijnej Sodomy i Gomory. Są pewne granice moralne, które należy ustalić i ich się trzymać.
Zgłoś
Tas123x 2013-01-08, 20:21
Polać sokiem z cytryny
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-08, 22:23 1
ciekawa "skaryfikacja" to tzw. figura Lichtenberga, co prawda nie powstaje w przyjemnych okolicznościach (bo po porażeniu piorunem), ale efekt... mi się podoba

Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-09, 2:11
Właśnie takie wydziarane kwiatki powinien sobie na twarz zaj🤬 Popek . Wtedy by wyglądał jak prawdziwy gimbus JP.
Zgłoś
~Sunday 2013-05-13, 22:47

Tak niewyjściową facjatę trudno bardziej spieprzyć... Jej się udało.
Zgłoś