J🤬a dzicz na chodnikach. One służą do parkowania.
Kiedyś kupiłem starego busa, nakleiłem na szybie tabliczkę "ZAOPATRZENIE" i z premedytacją parkowałem na trawnikach, chodnikach, zakazach, w centrum rynku i wszędzie gdzie się dało.
Po kilku latach nie miałem ANI JEDNEGO mandatu.
Kiedyś kupiłem starego busa, nakleiłem na szybie tabliczkę "ZAOPATRZENIE" i z premedytacją parkowałem na trawnikach, chodnikach, zakazach, w centrum rynku i wszędzie gdzie się dało.
Dobry patent, też tak robię tylko mam za szybą kartkę zalaminowaną "Pilna dostawa produktów medycznych" i mogę wszędzie stać, na miejscach dla niepełnosprawnych, pod zakazami, na chodnikach, wszędzie.
Z takiego buldoga to mnóstwo smalcu da się wytopić.
Co ty k🤬a chude to jak sk🤬ysyn .... Za to ma grubą skórę wiec na buty jak najbardziej się nadaje ...
Oczywiście tłusta c🤬a nie potrafi kundla upilonować
jak ona dla ciebie jest tłusta to współczuje.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuJ🤬a dzicz na chodnikach. One służą do parkowania.
Już jedemu tak przebiegłem po samochodzie ..... J🤬y wyleciał z sklepu jak dzik ....

Wyj🤬e mam na twoją własność bo mi tarasuje drogę. K🤬o.
To nawet dobre słowo.No ale k🤬a kundle latające pod nogami to aż proszą się o anihilacje
W potocznym rozumieniu, anty-coś to przeciwieństwo tego czegoś, natomiast w fizyce obie takie cząstki mają identyczne większość właściwości: taką samą masę, tak samo się zachowują, tak samo wchodzą w reakcje, itd.
Z tym wyjaśnieniem, mamy:
- motop🤬dy to gówno
- psy to gówno
- kiedy się spotkają, oba ulegają zniszczeniu
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.To nie żaden kundelek, tylko wspaniały, rasowy buldog francuski. Jedna z najdoskonalszych ras psów, praktycznie nie posiada żadnych wad genetycznych jak inne rasowe psy i jest niespotykanie bystry. Cieszy się świetnym zdrowiem i długo żyje.
To oksymoron