👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co w tym dziwnego, też się boję igieł i to ma swoją nazwę; belonofobia.
O k🤬a, ale ciota

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
właśnie dlatego robią mu zastrzyk - rodzina prosiła, żeby go zutylizować bo widzą,że tylko powietrze marnuje.
No ja gorzej reaguję jak tylko usłyszę o szczepionce na sraliwirusa.Cholera wie co tam jest i czy po zastrzyku jeszcze kiedyś otworzę oczy.
Jakbym siebie widział
Mogą mnie kroić, bić i tłuc, ale z igłami albo wiertłem do borowania to niech trzymają się ode mnie z daleka!

Mogą mnie kroić, bić i tłuc, ale z igłami albo wiertłem do borowania to niech trzymają się ode mnie z daleka!
Ale z was cienkie bolki podobnie jak ta c🤬a azjata, ja oddawałem krew, zobaczcie sobie jaka tam gruba igła jest, a im grubsza tym bardzie boli.
Janusz_k napisał/a:
Ale z was cienkie bolki podobnie jak ta c🤬a azjata, ja oddawałem krew, zobaczcie sobie jaka tam gruba igła jest, a im grubsza tym bardzie boli.
gówno prawda, przy oddawaniu krwi owszem igła jest grubsza, żeby krew mogła swobodnie płynąć, ale "ścianki" ma cieniutkie, ukłucia praktycznie nie czuć.
Janusz_k napisał/a:
Ja też oddawałem krew i wiem jaka to jest igła jednak za gówniaka pruty byłem zastrzykami przez lata i nigdy na igłę patrzyć nie dam rady, nawet na filmie jak widzę to siedzę od razu 2 cm wyżej bo mi się dupa spina.

Z własnego doświadczenia, jak mnie takie coś wk🤬ia
Z reguły największe kozaki i tacy co pyskują jak przychodzi do podania leków lub założenia wkłucia mdleją i piszczą jak małe dziewczynki, podczas gdy starsi i babcie jeszcze podziękują za Pyralgin w pośladek który swoją drogą kurewsko boli

Z reguły największe kozaki i tacy co pyskują jak przychodzi do podania leków lub założenia wkłucia mdleją i piszczą jak małe dziewczynki, podczas gdy starsi i babcie jeszcze podziękują za Pyralgin w pośladek który swoją drogą kurewsko boli

Jeżeli ktoś boi się czegokolwiek co słuzy do przebicia jego skóry to znaczy, że jest zdrowy i ewolucja nie chce się go pozbyć przez selekcję naturalną.
Mnie tak za 2-3 lata temu, taka jedna star p🤬da co to powinna być już na emeryturze krew pobierała na okresowe badania, to mało nie zemdlałem bo cholera chyba na oczy nie widziała bo mi igłą żyły szukała. Jeździła nią w prawo i w lewo pod skórą. Na szczęście była tam stażystka i ona od razu za pierwszym razem się wbiła w żyłę.
Po tamtej starej cholerze to siniaka miałem ze 2 tygodnie.
Od tamtej pory chodzę prywatnie do ośrodka, a nie do szpitala.
Po tamtej starej cholerze to siniaka miałem ze 2 tygodnie.
Od tamtej pory chodzę prywatnie do ośrodka, a nie do szpitala.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie