Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2020-12-05, 13:04 14
co w tym dziwnego, też się boję igieł i to ma swoją nazwę; belonofobia.
Zgłoś
Driver19cm 2020-12-05, 13:07 3
O k🤬a, ale ciota

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
0700zglossie 2020-12-05, 14:15 5
Co mu się dziwić, jak igła była większa od jego c🤬ja
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-05, 14:47 14
Skurczybyk poprawił mi humor
Zgłoś
RYHOO 2020-12-05, 14:53 11
właśnie dlatego robią mu zastrzyk - rodzina prosiła, żeby go zutylizować bo widzą,że tylko powietrze marnuje.
Zgłoś
jjjkkkfff 2020-12-05, 14:53 5
No ja gorzej reaguję jak tylko usłyszę o szczepionce na sraliwirusa.Cholera wie co tam jest i czy po zastrzyku jeszcze kiedyś otworzę oczy.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2020-12-05, 15:05 1
Mogli mu najpierw wstrzyknąć coś na uspokojenie
Zgłoś
Radbug 2020-12-05, 15:07 1
Jakbym siebie widział

Mogą mnie kroić, bić i tłuc, ale z igłami albo wiertłem do borowania to niech trzymają się ode mnie z daleka!
Zgłoś
Janusz_k 2020-12-05, 15:30 1
Ale z was cienkie bolki podobnie jak ta c🤬a azjata, ja oddawałem krew, zobaczcie sobie jaka tam gruba igła jest, a im grubsza tym bardzie boli.
Zgłoś
Mirek321 2020-12-05, 15:53 2
Janusz_k napisał/a:

Ale z was cienkie bolki podobnie jak ta c🤬a azjata, ja oddawałem krew, zobaczcie sobie jaka tam gruba igła jest, a im grubsza tym bardzie boli.

gówno prawda, przy oddawaniu krwi owszem igła jest grubsza, żeby krew mogła swobodnie płynąć, ale "ścianki" ma cieniutkie, ukłucia praktycznie nie czuć.
Zgłoś
mesjans 2020-12-05, 15:59 1
Janusz_k napisał/a:

Ja też oddawałem krew i wiem jaka to jest igła jednak za gówniaka pruty byłem zastrzykami przez lata i nigdy na igłę patrzyć nie dam rady, nawet na filmie jak widzę to siedzę od razu 2 cm wyżej bo mi się dupa spina.
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-05, 16:37 1
Z własnego doświadczenia, jak mnie takie coś wk🤬ia
Z reguły największe kozaki i tacy co pyskują jak przychodzi do podania leków lub założenia wkłucia mdleją i piszczą jak małe dziewczynki, podczas gdy starsi i babcie jeszcze podziękują za Pyralgin w pośladek który swoją drogą kurewsko boli
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-12-05, 18:19
Jeżeli ktoś boi się czegokolwiek co słuzy do przebicia jego skóry to znaczy, że jest zdrowy i ewolucja nie chce się go pozbyć przez selekcję naturalną.
Zgłoś
Silverface 2020-12-05, 18:35
Mnie tak za 2-3 lata temu, taka jedna star p🤬da co to powinna być już na emeryturze krew pobierała na okresowe badania, to mało nie zemdlałem bo cholera chyba na oczy nie widziała bo mi igłą żyły szukała. Jeździła nią w prawo i w lewo pod skórą. Na szczęście była tam stażystka i ona od razu za pierwszym razem się wbiła w żyłę.
Po tamtej starej cholerze to siniaka miałem ze 2 tygodnie.
Od tamtej pory chodzę prywatnie do ośrodka, a nie do szpitala.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem