Na skutek wiatru dmuchania z prędkością znaczną śmigła wiatraka mocniej niż zwykle zap🤬lają, co bezpośrednio do ich widowiskowego rozpadu prowadzi ku gapiów uciesze
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Sam Fantastico by się nie powstydził takiego opisu, ale może zostawmy to jemu?
Tak się chyba musi kręcić turbina jak ktoś odpali benchmark n 4 Titanach X i Xeonie
krzyks napisał/a:
Sam Fantastico by się nie powstydził takiego opisu, ale może zostawmy to jemu?
![]()
Dałem mu przypominacza
@up
Jesteś taki silny i władczy, że przepełniłeś mnie w tej chwili żalem za mój podły występek.
Nigdy więcej nie będę trollować trolskich opisów
Jesteś taki silny i władczy, że przepełniłeś mnie w tej chwili żalem za mój podły występek.
Nigdy więcej nie będę trollować trolskich opisów
Zwie się to zjawisko "rozbieganiem turbiny" i zdarza się w tedy gdy turbina jest nie obciążona czyli nie "zapięta" do sieci a dodatkowo hamulce nie są włączone lub śmigła nie były w pozycji stop-u.
i wychodzi w tedy coś takiego... W sumie nakłada się kilka przyczyn na takie rozbieganie turbiny...
i wychodzi w tedy coś takiego... W sumie nakłada się kilka przyczyn na takie rozbieganie turbiny...
Brakuje jeszcze "allachu akbar". Naśladujesz fantastico czy te opisy to postępujące upośledzenie umysłowe i jest zaraźliwe przez internet?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie