ktoś tu przerwał jakźe piękną ceremonię ślubną przy samym kobiercu xD
ale ta osóbka chyba za mała jest na takiego kaca
To było takie słodkie, że rzygła tęczą
Zazwyczaj rzyga się dopiero na weselu
W 6s walczy i polyka swoje wymiociny
Jest wystarczająco duża, żeby potrafić powiedzieć, że jej niedobrze... Chyba, że madka durna i kazała "być cicho i nie przeszkadzać" - to teraz ma...
Też mam taki odruch na ślubach przy tych przysięgach, czasami nie wiadomo śmiać się czy płakać.
Wzniosły nastrój, ckliwe romantyczne słowa, ona płacze ze wzruszenia, jemu drży głos.
A potem mija 3-5 lat, ona miota w niego wyposażeniem kuchni wliczając w to wolnostojące sprzęty AGD, on cierpi na częste u nieszczęśliwie żonatych facetów schorzenie kręgosłupa o nazwie "dupa na boku".
Kłócą się, obrażają, grożą rozwodem, potem się godzą i kochają znowu że ja p🤬le, jeśli wcześniej opowiedziałeś się za którąś ze stron to teraz masz przej🤬e od obojga.
Potem znowu się kłócą, przepraszają cię: "bo to jednak zła kobieta była, sorry" i tak w koło macieju.
wilkoala napisał/a:
Też mam taki odruch na ślubach przy tych przysięgach, czasami nie wiadomo śmiać się czy płakać.
Wzniosły nastrój, ckliwe romantyczne słowa, ona płacze ze wzruszenia, jemu drży głos.
A potem mija 3-5 lat, ona miota w niego wyposażeniem kuchni wliczając w to wolnostojące sprzęty AGD, on cierpi na częste u nieszczęśliwie żonatych facetów schorzenie kręgosłupa o nazwie "dupa na boku".
Kłócą się, obrażają, grożą rozwodem, potem się godzą i kochają znowu że ja pie**ole, jeśli wcześniej opowiedziałeś się za którąś ze stron to teraz masz przej***ne od obojga.
Potem znowu się kłócą, przepraszają cię: "bo to jednak zła kobieta była, sorry" i tak w koło macieju.
Fajnie masz na chacie
co on powiedział takiego śmiesznego? Someone use what????
willoo napisał/a:
co on powiedział takiego śmiesznego? Someone use what????
Chyba coś w stylu "is everyone loosend up now"?
podpis użytkownika
takie tam bez konkretów
często większość ludzi podczas składania przysięgi ma ochotę puścić pawia, zwłaszcza jak znają parę młodą i wiedzą jakie ściemy sobie właśnie ładują
robson101 napisał/a:
często większość ludzi podczas składania przysięgi ma ochotę puścić pawia, zwłaszcza jak znają parę młodą i wiedzą jakie ściemy sobie właśnie ładują
Twoje życie jest smutne.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
Hei
2020-03-28, 16:47
No k🤬a mać. Wesele jest, a na weselu jedzenia w c🤬j, słodyczy, napojów, owoców, ciasteczek, obiadki sratki, desery, tort, przystawki... No ale gruby mały bekon musiał przed weselem się nawp🤬lać po korek. Po co?
Konto usunięte
2020-03-28, 18:26
dobrą ma kamerę filmujący, świetna głębia, może tylko balans bieli żle ustawiony
Nie mogła słuchać już tego głupiego p🤬lenia.