Miszcz kutarate/hudo nap🤬la się z policjantami.
Podsumowując; trzech niedorobów pokazuje swoje niedoj🤬ie, a jakiś ćwok komentuje.
Miejsce akcji- Mielno.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
żmij
2024-10-06, 19:36
TrajDoBuziDaj napisał/a:
Że nie wiedział
Człowiek-meteor.
Błysnął i zgasł.
Miłego wieczoru.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
łooooo panie !!! Z Panem Tadeuszem miód piłem i lulki paliłem !
Zaiste zacne to spotkanie waszmość
Limpid napisał/a:
Zaiste zacne to spotkanie waszmość
A zobacz waszmość jak po miodzie szabelkom macham wprawnie !
łyk talentu !
i
ciach k🤬a !!!
W ułes i a gość dostał by w najlepszym przypadku paralizatorem a w polszy k🤬a boją się użyć czegokolwiek bo przecież napastnik jest na prawie a policjant nic nie może, ehhh
ByGryzzli napisał/a:
W ułes i a gość dostał by w najlepszym przypadku paralizatorem a w polszy k🤬a boją się użyć czegokolwiek bo przecież napastnik jest na prawie a policjant nic nie może, ehhh
Mogło być tak, że gadał po rusku, a wtedy to nie wolno nawet kwiatkiem.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
@Bul_od_bytu: najgorzej jakby mu się amunicja w nożu skończyła. Wtedy to jest problem
dżonyłojlker napisał/a:
Mogło być tak, że gadał po rusku, a wtedy to nie wolno nawet kwiatkiem.
Jak po rusku to tulipanem można...
już pomijając niedoj🤬ie polskiej policji, po c🤬j ta ta dz🤬ka psika tym gazem przed ryj tego policjanta? chyba logiczne że gdy jest za nim może go dosięgnąć .
Paly to są od tego aby mandaty normalnym ludziom wystawiać czyli okradać typowych obywateli którym się zdarzyło coś drobnego. Wystarczyło by im powiedzieć nie rób tego wiecje i on by już tego nie zrobił być mów do końca życia. No rzucił papierek na ulicy. Za 2 pokolenia masz idealny porządek w kraju.
Ale jak ktoś jest patrolem to Policja ma go powalić 1 strzałem bez konsekwencji jeżeli zagraża bezpieczeństwu innych.
Kto idzie do Policji? Łajzy, niedowartościowane, pantoflarze których gnojono w szkole. Nikt normalny tam nie idzie aby mu komendant mówił codziennie ile ma mandatów przynieść bo po premii dostanie.
Skacze jak malpa.. jest za lekki, nalezy go dociazyc olowiem. Ale nie czekaj, to nie murica.
żmij napisał/a:
Pasowałaby do tego taka muzyka:
Limpid napisał/a:
Faktycznie
proszsz
bennyhillthis.com/?v=9Cd0OdE3fsw
Bul_od_bytu napisał/a:
A teraz wyobraźcie sobie jakiegoś pojeba z jakąkolwiek bronią. Przecież by wymordował całą lokalną wioskę i przestałby dopiero jakby się znudził albo skończyła mu się amunicja. Chłopcy radarowcy od łapania stojących samochodów.
Tak Ci się tyko wydaje . Podjedź na strzelnicę i pod opieką prowadzącego strzelanie poproś o Glocka 17 i z 25 metrów spróbuj oproznic magazynek 17szt. w tarczę . Potem się pochwal ile było w tarczy ...
An82
2024-10-06, 22:49
Po c🤬j im ta broń? Raz w powietrze, ostrzezenie i jeb w noge, zgodnie z przepisami. J🤬e cioty.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Zauważcie że tam było jedynie ! jeden i pół polcmajstra ! Nie dwóch !
Patrol mieszany... do siłowych interwencji to porażka.
Facet odwala w takim układzie 95% roboty a samica to co najwyżej spryska delikwenta gazem (w tym partnera ze służby ) i założy kajdanki jak typ będzie już unieruchomiony na glebie przez policjanta i przechodniów...
tak było i jest i już będzie że baba w resortach siłowych to nieporozumienie i pośmiewisko !
Dzień dobry wieczór k🤬a ! bo mnie dwa dni nie było !
Na Kolskiej wylądowałeś?
wojtekpwse napisał/a:
Na Kolskiej wylądowałeś?
Na Kolskiej to ostatnio (ze dwa lata temu) trzymali mnie raptem z 12 godzin
nie trafiłeś