Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Juzwa napisał/a:
Przynajmniej nie wymiotują jak za dużo wprowadzą.
Rzyganie po alko to objaw zatrucia, nieważne czy pijesz, wlewasz w dupe, inhalujesz, czy c🤬j wie co jeszcze, przekroczysz limit zarzygasz się.
unpleasant napisał/a:
A jak ktoś nie pali? To czym ma zatkać otwór ?
Woskiem ze świecy.
Największy szok dla mnie, to gdy zobaczyłem wśród ekspertów tej strony moją koleżankę ze studiów.
Co do porad - to są proporcjonalne do ceny, chciałoby się rzec.
pytania.abczdrowie.pl/pytania/dlaczego-mam-mrowienie-w-palcach - na pytanie "neurologiczne" odpowiada dietetyk, czyli nawet nie lekarz. I wali błędy merytoryczne (kręgosłup lędźwiowy nie unerwia rąk).
Geraldinio napisał/a:
Dr House sie kuźwa znalazł, sam chciałbym znać odpowiedź na to pytanie.
Odp jest prosta, Po wypiciu niewyobrażalne konwulsje ewentualnie śmierć. Pozostaje jak kierowcy TIRA tylko wlać wódeczkę do gumiaków.