Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pacjentka
penny21 • 2013-10-09, 23:59
Akcja z dziś.

Mam pacjentkę do zdjęcia rentgenowskiego lewej dolnej siódemki.
Zazwyczaj mówię na czym będzie polegało badanie ale że miałem już zamykać pracownię nie chciałem tracić czasu wiec podchodzę z uzbrojonym "trzymadełkiem" do filmu stomatologicznego o:

(J -ja , L- laska)
J: szeroko proszę i broda trochę do góry
L wykonuje polecenie ale widać, że coraz bardziej przeszkadza jej spontaniczny uśmiech.
J: nakręcony jej uśmiechem mówię - proszę teraz zagryść. Czy pani tak wytrzyma przez chwilę?
L: parska śmiechem , wyciąga trzymadełko z ust i ryje się na cały gabinet.
J: śmieję się zainfekowany jej śmiechem choć nie wiem z czego. Więc gadam - może pani powiedzieć co w tym takiego śmiesznego bo tez bym się pośmiał?
L: cały czas rechotając - bo ja myślałam że zdjęcie to będzie pstryk-pstryk i po wszystkim, nie spodziewałam się że jakiś facet będzie mi pchał sprzęt do gęby.
Zgłoś
P................O 2013-10-10, 9:39 8
@UP

Krystianku, z racji na to, że 4 wklejki "dzielny pacjent" na Twoim koncie mogą dawać Ci złudne pojęcie o tym, że wiesz dobrze o czym p🤬lisz farmazony dam Ci pewną radę. Jak już komuś coś wytykasz to się chociaż kogoś starszego w rodzinie spytaj. Dla jasności, do robienie zdjęć uzębienia nie trzeba być dr. med. ...
P.S. A jak już nap🤬lasz klasyką to: Donna mamma es huiochita - cymbale patentowy... Krystek - k🤬a - chłystek...
Zgłoś
hellmartin 2013-10-10, 11:53
cenzurowany napisał/a:

dobra nie chce mi się powtarzać ale muszę.... tej sytuacji tak naprawdę nie było... a Ty wciąż po dobranocce trzepiesz kapucyna w lewą nogawkę spodni które kupiła Twoja mama.....

No tak to za nazwanie kogoś imbecylem dostaje się warna ale za mieszanie matki w obrażanie to już k🤬a nie??

Jak k🤬a wszędzie są użytkownicy i znajomi administracji portalu...
Zgłoś
B................t 2013-10-10, 12:53
ból dupy
Zgłoś
pejpo 2013-10-10, 13:09
penny21 napisał/a:

proszę teraz zagryść.

Przepraszam, co zrobić?
Zgłoś
cenzurowany 2013-10-10, 21:57
hellmartin, haha mam nadzieję że to sarkazm

@up

penny21 ale siedz już cicho bajeczka do snu i przykrycie kołderką nei wystarczyło ?
Zgłoś
penny21 2013-10-10, 23:32 1
@up
Muahahahaha !!!
Powinno się wieszać dla przykładu takich e-geniuszy jak ty cenzurowany
Nie dość, że nie wiesz na czym polega zwrot "@up" to śmiesz wjeżdżasz o bajeczkach mając całe dziewiętnaście lat?
Pokory synku! Ucz się od starszych bo od młodszych się odmóżdżasz...
Zgłoś
cenzurowany 2013-10-11, 0:10
@up był zwrotem ponad tym tylko nie dopisałem panie geniuszu to nie ja napisałem bajeczkę piękną wpisałem parwdziwy wiek ponieważ mam centralnie w dupie takich jak ty,
podsymowywując idz spać w nogach u rodziców
Zgłoś
geniuszę 2013-10-11, 18:20 1
@up

ośmieszasz sie tylko. Idź juz, a sio!
Zgłoś
s................a 2013-10-12, 11:43
Ja z kolei robię w castoramie, sytuacja z dosyć dawna. Prawie że sklep zamykamy, pozostała resztka bydła a my czekamy cierpliwie w poradach aż wszyscy wyjdą. Na dziale budowlanym kręciła się jakaś blondyneczka, jakby szukała kogoś ale sama nie wiedziała do kogo podejść. Cisza jak c🤬j muzykę już wyłączyli aż tu nagle zza regałów słychać 'przepraszam mogłabym kogoś prosić do papy'' miny nasze były bezcenne..
Zgłoś