📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Polska policja.. Taka dzielna jestem dumny że dali radę ja obezwładnić/zataszczyć
Trzech na jedna malutka dziewczynę
Brawo Wy
Trzech na jedna malutka dziewczynę

kukasz79 napisał/a:
Stala na srodku trzypasmowej ulicy w miejscu nieprzeznaczonym do przechodzenia przez jezdnie.
Zobacz, jak wg ciebie wygląda środek jezdni. Żółta linia to krawężnik krawędź jezdni.

kukasz79 napisał/a:
2. Uczestniczyla w nielegalnym zgromadzeniu
Na filmie widać ją, jakiegoś człowieka i nagrywającego. Bardzo liczne zgromadzenie. Problemem dla zomowców był transparent, który ona trzymała.
kukasz79 napisał/a:
3. Nie stosowala sie do polecen policji, czyli dazyla otwarcie do zwarcia
Ormowcy jednoznacznie nie potrafili jej wytłumaczyć o co jest problem. Szukali pretekstu, żeby ustalić jej dane, bo polityczna prokuratura będzie ją zaraz nękać jak ostatnio tego czternastolatka, co napisał na FB o marszu kobiet u niego w mieście, to policja mu przylazła do domu i wysłali pismo do szkoły - identycznie jak w PRLu
Jestem przeciwny prowokowaniu policji nawet jak jest tak polityczna jak obecnie w Polsce. Ale policja robi się bardziej bezczelna niż MO
kukasz79 napisał/a:
I juz nie kasuj posta ze niby niezgodny bo tylko oodejrzenia potwierdzasz "sam wiesz kim jestes"
Nie kasuje swoich postów i napisz to jeszcze raz po polsku, bo nie rozumiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie