Tragikomiczna farsa wykonana przez poznańską policję, która na wezwanie do kradzieży portfela przyjechała jak na Marsz Niepodległości. Dla 60zł zawartości portfela: 40 policjantów i 10 radiowozów
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
@UP
Uwierz mi, żę wewnętrzna kieszeń jest tylko pozornie bezpieczna.
Dobry kieszonkowiec ogarnie to bez problemu.
Jest książka po angielsku o kieszonkowcach zdradzająca ich techniki, jak ją przeglądałem kiedyś byłem w wielkim szoku.
Najgorzej jest jak przez głośnik mówią uwaga na kieszonkowców. Wtedy każdy odruchowo sprawdza portfel, albo komórke i złodzieje już wiedzą którą kieszeń okraść.
Uwierz mi, żę wewnętrzna kieszeń jest tylko pozornie bezpieczna.
Dobry kieszonkowiec ogarnie to bez problemu.
Jest książka po angielsku o kieszonkowcach zdradzająca ich techniki, jak ją przeglądałem kiedyś byłem w wielkim szoku.
Najgorzej jest jak przez głośnik mówią uwaga na kieszonkowców. Wtedy każdy odruchowo sprawdza portfel, albo komórke i złodzieje już wiedzą którą kieszeń okraść.
Stryjek napisał/a:
Tragikomiczna farsa wykonana przez poznańską policję, która na wezwanie do kradzieży portfela przyjechała jak na Marsz Niepodległości. Dla 60zł zawartości portfela: 40 policjantów i 10 radiowozów
![]()
Policja wykonała obowiązek w imię zasad.
Przecież Ci złodzieje grasują całymi bandami a nie pojedynczo. Policja dobrze wiedziała co robi.
Resztę trudniej złapać, ale zawsze można poszukać znajomych policji twarzy.
Resztę trudniej złapać, ale zawsze można poszukać znajomych policji twarzy.
Leginek napisał/a:
Narzekacie itd ale prawda jest taka ,że interwencja była skuteczna i lepsze coś takiego niż jakby miała przyjechać 20 min po czasie ...
Jak była skuteczna skoro portfela nie znaleźli??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie