👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dziwne, że nic mu się nie stało przy takiej prędkości. Myślalem, że weźmie tą kamerę i będzie nagrywał

Współczuję temu kretynowi z czerwonego autka. Z jego OC pójdzie odszkodowanie dla wszystkich pasażerów tego autokaru.
właśnie tego zawsze sie boje przy wyprzedaniu, że mnie jakiś kretyn nie zauwazy i też zacznie wyprzedzać..

wydaje mi się, że koleś wpadł w poślizg, zanim czerwony go dotknął
tylko dlatego, że hamował 1 stroną na piasku...
tylko dlatego, że hamował 1 stroną na piasku...
Specjaliści. Nawet jeśli ten typ spojrzał w lusterko, mógł nie zauważyć tego samochodu. Po prostu zbyt duży kąt aby widzieć go w lusterku (oczywiście tuż przed rozpoczęciem manewru). Dlatego też nie tylko lusterka, ale i oglądać się przy wyprzedzaniu za ramiona gamonie.

Może on widział, że go chce wyprzedzić i zajechał mu drogę. Braliście to pod uwagę?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie