Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2014-03-01, 10:06 1
I po co oni kultywują tradycje swego kraju na obczyźnie skoro własna ojczyzna zmusza do pracy na zmywaku na obczyźnie, powinni zapomnieć o tym kraju .polska będzie milczała jak grób ci co nie wyjadą będą ciężko pracować i głodować aż w końcu wyginą a polska zginie razem z nimi.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-01, 10:31 2
A czemu k🤬a nie fat thursday?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-01, 10:43
Pączki power
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-01, 11:23
A mi się podoba, że nasi mają wpływ na inną kulturę
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-01, 11:43 1
@fezzer44 To nie Ojczyzna zmusza ich do wyjazdu za granicę w poszukiwaniu chleba, ale jej rządzący.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-01, 12:36
"Paczki Day". Ja p🤬le ale te j🤬e brytole są tak głupie albo leniwe do tego stopni, że zbyt ciężko im było w necie znaleźć literkę "ą" i poprawnie napisać "pĄczki". Ja jebie, gardze brytolami
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-01, 15:18 4
BryanK
Oni maja wyj🤬e na jakiegos kolesia z po pgieerowskiej wsi, takze mozesz sobie gardzic. Pozatym, owocu j🤬ia w stogu siana pod wplywem zbyt duzej ilosci usmiechu soltysa oni sa u siebie i nie musza znac kazdego jezyka. Nawet nie musza go sprawdzac, tak samo jak nikt w polsce nie robi tego dla obcokrajowcow. Wlasnie przez takich wsiurkow jak ty nie lubia nas naprzyklad w holandii, bo takie p🤬lone bydlo jak ty wyjechalo do hansa nak🤬iac gownem w tulipany i przynioslo wstydu. Takzwe, wez sp🤬alaj i zdychaj w bolu, sz\czloszku z zadupia.
Zgłoś
PustySocho 2014-03-01, 16:45
BryanK,
A moskale z Niemiec tumanie ?
pl.wikipedia.org/wiki/Chicago
Cytat:

Chicago – miasto w USA, położone nad jeziorem Michigan w stanie Illinois.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-01, 23:12 1

Hamburgery też mają. Znalezione dzisiaj w gazetce.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-02, 10:58
reidar napisał/a:

Obrazek

Hamburgery też mają. Znalezione dzisiaj w gazetce.

Toż to k🤬a wtorek jest.
Zgłoś
ulifont 2014-03-02, 12:58
Chetnie_zjesz_kupe
a ja mam wyj🤬e na ciebie furiacie.
My właśnie kopiujemy wszystko z zagranicy, aż się rzygać chce. U nas John jest Johnem, Mike jest Mikiem, a za granicą Jasia przedstawią John, Andrzeja Andrew i tak dalej. Przegraliśmy i to dawno

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś