Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Pajączek
konto usunięte • 2013-07-13, 11:28
[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-07-13, 13:50 ]
Pająk w kiblu.

Po tagach nie znalazłem
jak było to wiecie co zrobić ;/
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chujciwcycki 2013-07-13, 14:02 4
MiSTZRU napisał/a:

nie za duzo wody w tej wannie?

Widze że się rodzicom powodzi jak codziennie myjesz się w pełnej wannie wody.
Zgłoś
Sith_ACiD 2013-07-13, 14:36
Zawsze kąpiesz się z telefonem? Czy mama Ci przyniosła by uwiecznić te ważne wydarzenie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-13, 14:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kubullus 2013-07-13, 14:54 10
A mi tam szkoda pająka, co on był winny... Nigdy nie zabijam pająków jak mi wejdą do mieszkania, szklanka gazeta i za okno. Pająki to pożyteczne stworzenia. Wole mieć jakieś dwa nieduże pająki w pokoju niż 20 komarów które będą mnie wku**ały co noc...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-13, 14:55
@up

kątnik domowy może zrobić Ci krzywdę o ile jesteś uczulony na jego jad.
Zgłoś
VcBv 2013-07-13, 15:50
Brown recluse, obczajcie skutki ugryzienia
Zgłoś
jv69 2013-07-13, 16:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sunnychris 2013-07-13, 16:22 1
gdzie moja KUBOTA ?!?!?!
Zgłoś
Tataxxl 2013-07-13, 16:56
Zgłoś
korniszon223 2013-07-13, 17:04 1
Zgłoś
kubullus 2013-07-13, 17:35
szer.Lucjan napisał/a:

@up

kątnik domowy może zrobić Ci krzywdę o ile jesteś uczulony na jego jad.

Tak samo osa, która potrafi od tak siąść na skórze i u*ebać, pszczoła, mniejsze pajączki i mnóstwo innego robactwa jeżeli jesteśmy uczuelni.

Owszem nawet jeśli, to przecież nie ugryzie mnie jak nie będe pchał mu paluchów pod odwłok Wciągnięcie w odkurzacz nie zabije takiego pająka jeśli już tak ostrożnie do tego podchodzić. Nie pisałem żeby je "hodować" tylko po prostu że lepiej czasem go przenieść na zewnatrz za pomocą słoja/szklanki lub innych dostępnych szklanych rzeczy niż zabijać. Nie ma kozaka który wydostałby się ze szklanego naczynia przykrytego kartką papieru ;D
Zgłoś
INOGIEKSA 2013-07-13, 18:16 11
jak ja tego ścierwa nie lubię

Zgłoś
konto usunięte 2013-07-13, 18:47
@Vinterlandet
A ja nie rozumiem tych, którzy nawet do takiego małego insekta podejść nie mogą.
Takie małe gówno nic nam nie zrobi, jeśli z pięści szybko uderzymy.
Zgłoś
MudPie 2013-07-13, 19:29
MiSTZRU napisał/a:

nie za duzo wody w tej wannie?

Nie wiem czy to na serio pytałeś. Ale chyba sobie żartujesz tym pytaniem...
Jedyne na tym świecie na czym nie oszczędzam to właśnie woda.. Jak się kąpie to leje wody do wanny tyle, że aż się przelewa wylewem bezpieczeństwa i mimo to dalej woda leci.
Zgłoś
takija 2013-07-13, 19:43
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem