Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pajączek
burżuj • 2013-09-17, 1:06
Tak sobie patrzę na filmy jak zabijacie te pająki i patrzę, to sobie pomyślałem, że też się podzielę.

Zgłoś
misiek779 2013-09-17, 11:08 1
jak Ci się to znamię na kciuku zacznie nawet trochę powiększać i nie będzie się przemieszczać wraz z rosnącym paznokciem to wyp🤬alaj do lekarza (najlepiej dermatologa) bo czerniaki rosnące pod paznokciem są czasami przez lekarzy nierozpoznawane.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 11:13
a myślałem, że dla odmiany spuścisz go w kiblu
Zgłoś
sono 2013-09-17, 11:19 2
Jak wyciągnąłeś tę linijkę, to już wkurzony miałem pisać w komentarzu, że tylko tchórze zabijają pająki. Na szczęście był imponujący zwrot akcji i moralne zwycięstwo głównego bohatera. Stawiam piwo.

podpis użytkownika

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 11:34 1
K🤬a tu się chyba schodzi coraz więcej użytkowników z kwejka. Rozumiem płacz o krzywdę psa czy innego ssaka, ale teraz zbrodniarzami są ci, którzy zabijają pająki? Niedługo zboża nie będzie można skosić bo się okaże, że też ma uczucia.
Zgłoś
Kondra 2013-09-17, 11:44
Miałem cichą nadzieję, że idziesz wręczyć go żonie/dziewczynie/siostrze, zawiodłeś mnie
Zgłoś
Winterstorm 2013-09-17, 11:45
A za tydzień na hardzie, w dziale urazy własne będzie się chwalił palcem gnijącym po ukąszeniu. Piwo za poświęcenie!
Zgłoś
burżuj 2013-09-17, 12:28
@misiek779 to od młotka
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 14:37
Za dobrych ludzi zawsze piwko. A nawet wódeczka <3
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 14:51
Bardzo dobry materiał
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 15:13
Winterstorm tobie chyba k🤬a łeb zgnił takie głupoty p🤬lisz, od ukąszenia polskiego pająka trafi na harda, brawo.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 16:07 1
A ja usłyszałem na końcu filmiku "fucking hero". Czyżby jednak nie materiał własny?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 16:41
KillQ8 napisał/a:

Z tego co zauważyłem, to w tematach o pająkach, najczęściej udzielają się same p🤬dusie, które się ich boją. Ile wy macie lat? 5?6? Że boicie się takich małych, niegroźnych stworzonek?

mhm... możesz się naśmiewać z kogoś że się czegoś boi o ile wiesz czemu się tak dzieje ale ty się naśmiewasz nie mając tak na serio pojęcia o czym mówisz więc jesteś debilem
Strach przed pająkami czyli Arachnofobia to choroba ... nie da się tego za bardzo zrozumieć (ja też się zastanawiam casami czemu się tego boje i nigdy d tego nie dochodzę ) i tym bardziej bardzo ciężko jest to przezwyciężyć bo to jak hmm stanie na krawędzi budynku i zmuszenie się do skoku .
Można sobie myśleć że przecież jest mały i nic ci nie zrobi ale no nie przegadasz mózgowi i on wie swoje ...
Jeśli ktoś się boi pająków to nie znaczy że jest cipą tylko chorym człowiekiem . Dla przykładu - boję się pająków a za to mam węża z którym mógłbym spać bo mam na niego wyj🤬e ...
Zgłoś
Winterstorm 2013-09-17, 16:53
Calatin napisał/a:

Winterstorm tobie chyba k🤬a łeb zgnił takie głupoty p🤬lisz, od ukąszenia polskiego pająka trafi na harda, brawo.

Zdecydowanie Tobie zgnił, skoro nie ogarnąłeś, że moja wypowiedź nie jest na serio.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 17:12
ja nie zabijam pająków mam z nimi układ bronią mnie przed jeszcze gorszym robactwem: osa, szerszeń, turkuć podjadek, wszystkie mrówki, pchła, wesz, pluskwa, kleszcz, karaluch, muchy, komary, trzmielobąki i wiele innych małych kąsających sk🤬ieli!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 18:05
A ja do samego końca myślałem, że wyniesiesz go na dwór i zajebiesz na wycieraczce... Rozczarowałeś mnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie