👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I to tylko po to, żeby zeżreć i z tego co zeżarł znowu wyprodukować pełny odbyt pajęczyny + trochę energii do poruszania się. Zupełnie jak ludzie, iść zarobić wydać na żarcie i na dom, iść zarobić wydać na żarcie i na dom...
Polacy sa szybsi i bardziej skuteczni.
oczywiscie wobec swoich bo reszcie jajca wyliza
oczywiscie wobec swoich bo reszcie jajca wyliza
Chyba właśnie w ten sposób te nasze domowe niby niegroźne cieniutkie liliputki potrafią złapać i wyssać chyba nie bez przesady 5x większego kątnika domowego. Wszystko za sprawą długich odnóży.
Matzdorf napisał/a:
Chyba właśnie w ten sposób te nasze domowe niby niegroźne cieniutkie liliputki potrafią złapać i wyssać chyba nie bez przesady 5x większego kątnika domowego. Wszystko za sprawą długich odnóży.
Te nasze kosarze to nie do końca pająki, choć należą do rodziny pajęczaków. Nie wysysają, bo nie mają jadu. Jedzą jak inne zwierzęta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie