Może wygląda prymitywnie, ale w taki właśnie sposób zaopatrują się w broń Pakistańczycy. A ja nie wierzyłem w historię Iron Mana ; )
Konto usunięte
2012-07-02, 20:43
Rudy arab, tego jeszcze ku*wa nie było.
Bo fach w ręku trzeba mieć
Oni farbują włosy na czerwono, bo religia zabrania na inny kolor a siwe chcą ukryć. Chyba
No to idziemy wypróbować..
A wasze najki czy inne made in china rzeczy codziennego użytku to robią w lekarskich kitlach z maseczkami na twarzach? W takich samych warunkach. Jak to co produkują działa to znaczy, że cel jest osiągnięty i tyle, a przy okazji milion razy taniej.
Konto usunięte
2012-07-02, 21:08
Pakistańczycy już zapomnieli jak przemycali broń [ze stingerami włącznie]amerykańców do Afganistanu
Konto usunięte
2012-07-02, 21:14
Trzyma się kupy? Trzyma. Strzela? Strzela. Nie wybucha przy strzale? Nie. To o co wam k🤬a chodzi?
Konto usunięte
2012-07-02, 21:46
Co ten rudy odj🤬 z owłosieniem to nie mam pytań.
Cytat:
Trzyma się kupy? Trzyma. Strzela? Strzela. Nie wybucha przy strzale? Nie. To o co wam k***a chodzi?
Ale komu, k🤬a ?
Co w tym dziwnego? Jakoś przecież robi się broń, no chyba nie rośnie ona na drzewach?
nanab napisał/a:
Co w tym dziwnego? Jakoś przecież robi się broń, no chyba nie rośnie ona na drzewach?
zgadza sie.
dla wystawcy tematu polecam zapoznanie sie z
Fabryka Broni Łucznik - Historia dużo ciekawsze niż jakieś tam gówno z bliskiego wschodu.
Konto usunięte
2012-07-02, 22:25
Na 8 zdjęciu od Janusza jest nawet mistrz 2 planu

.
Maxfarenthide napisał/a:
No to idziemy wypróbować..
Obrazek
O k🤬a, snajper wyborowy - cel losowy.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
Zabawni są ci, którym się wydaje, że żeby wyprodukować gnata potrzeba jakichś super technologii ?<lol>
To, że wasze repliki ASG produkuje wielka fabryka używając gówna i trawy na zrobienie czegoś czego pierwowzór jest 3-4 krotnie tańszy nie oznacza, że sami nie możecie sobie w garażu skutecznego samopału sklecić przy pomocy wiertarki i imadła
Fake, arabusy nie potrafią używać narzędzi ani obsługiwać maszyn. Broń maja na pewno od ruskich albo jankesów.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Konto usunięte
2012-07-02, 23:48
I właśnie dlatego "bohaterska" armia z USA nie może sobie z nimi poradzić. Psie syny potrafią zrobić sobie broń w niemal każdych warunkach, a żołnierz USA, jak nie dostanie fabrycznej zabawki, to p🤬li i na pustynie nie wyjdzie. Z resztą ich M 16, są tak zajebiste, że podczas wojny w Wietnamie, jankesi podp🤬lali Kałasznikowy żółtkom, bo były niezawodne, a ich zacinały się i kiepsko znosiły zanurzenie w wodzie.