Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
konto usunięte 2012-01-06, 19:04
@dth

No jak ktoś robi jakieś dzieło powiedzmy przez 2 min to nie oznacza ze jest totalnie do dupy . Słyszałem o jakimś artyście który jebnął czarną kropkę na wielkiej kartce i ta kropka poszła za iles tam tysięcy dolarów , a dostał tyle hajsu tylko dlatego bo nazwał to sztuką "nowoczesną" czy tam "alternatywną" (nie znam się i tyle)
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 19:10
@seven ----> pl.wikipedia.org/wiki/Fotografika

to ma.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 19:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 19:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 19:30 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 19:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 19:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 21:26
Sztuka to całkiem względne pojęcie jest.
Nawet grzebienie z jakimiś tam wzorkami, z okresu chyba bizancjum? nie pamiętam za dobrze, mogły być produkowane masowo, a teraz są dziełami sztuki..
Koleś ładnie, sprawnie maluje obrazki. Ma wyczucie koloru, a to nie jest takie proste do wyuczenia. Prawda, ze jak się uprzeć to wszystkiego człowiek się nauczy, ale trzeba mieć artyzm we krwi, żeby w ogóle zacząć ćwiczenia. W końcu więcej by zarobił ucząc się czegoś bardziej pożytecznego...
Co do "sztuki" nowoczesnej, to jest to dla mnie całkowite nieporozumienie opierające się na "wszyscy mówią, że to faajne, taż będę fajny i będę twierdził, że to niesamowite dzieła są..."
Po prostu trafił cwany na grupkę kretynów i samo poszło...
Zgłoś
seven 2012-01-06, 21:49
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-01-06, 23:03
@dth
czyli jak by robił ten obrazek 2 tygodnie to by była sztuka?
dla mnie jest to większą sztuką jak obrazy jakiś pojębów co pędzlem chlapią z 2m różnymi kolorami i idzie to za 1 milion dolarów

tak mi się nasuwa na myśl reklama skody co facet z babeczką powiesili ciuchy na wieszaku,a głupole się zachwycają
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 0:42
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 1:00
@Hrabia Drapula
Przeczytaj moje posty jeszcze raz. Na Twoje pytanie już odpowiedziałem, na porównanie do machnięcia dwa razy pędzlem też. A motyw z babka i zachwycaniem się byle czym jest całkiem interesujący.

No i cena zeszła w dół, teraz bitwa toczy się o przekonanie i zupki, a nie browary ^^'
Zgłoś
RmX 2012-01-07, 1:12
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 1:39
mistrz 'palcowy'.. na bank
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 4:00
@dth
Nigdzie nie napisałem, że uznaję to za sztukę, niezależnie co to miałoby znaczyć, ale ty pewnie po ASP, więc nie ma co dyskutować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem