Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
n................z 2011-04-22, 17:31
Tych komentarzy niektórych też nie rozumiem, dajecie cytat z filmu i emotkę i myślicie, że śmiesznie wychodzi?
Zgłoś
s................s 2011-04-22, 18:16
@aopia
To nie jest tak, że ktoś chce to umie, a kto nie chce ten nie umie. To właśnie system powinien sprawić to, że dzieciaki będą chciały wiedzieć - zainteresować ich wiedzą, a niewiedzę napiętnować. Jeśli nie zaszczepisz 10 letniego dziecka chęcią nauki, to zostanie tak do końca, że będzie przechodził z klasy do klasy ślizgiem, albo układami.
Tym bardziej, jeśli mowa o tak banalnych pytaniach jak te w filmie. To są debile do kwadratu, aż strach co będzie, jak odejdą od garnuszka mamy i zaczną żyć na swój rachunek. Są dwie opcje:
1. Totalna katastrofa, bo sobie nie poradzą z najprostszymi problemami typu wypełnienie druku w banku.
2. Powstanie nam społeczeństwo amerykańskie - ludzie będą dobrze wykształceni tylko i wyłącznie w jednej, bardzo wąskiej dziedzinie.

@feenor
To są właśnie ludzie pokroju bohaterów filmu. Tacy z punktu nr 1.
Zgłoś
soqu1 2011-04-22, 18:58 2
ten w okularach jest tak przeraźliwie głupi, że nawet mój pies się z niego śmiał
Zgłoś
n................z 2011-04-22, 19:05
aopia napisał/a:

To nie system jest zły, chociaż owszem z roku na rok się pogarsza. Szczególnie pogorszy się po najbliższej reformie edukacji. Ale nie o to tu chodzi.
Jak ktoś chce, to umie. A ci co są debilami i p🤬lonymi leniami obwiniają system. Pytania zadawane w tym programie są banalne ale idioci i tak nie nie odpowiadają. Zresztą to pięknie pokazuje jaki ogół jest tępy.

widać jak ktoś jest zły, że "tempy oguł" ma lepsze życie od niego
Zgłoś
BongMan 2011-04-22, 19:55
Przypomniała mi się koleżanka z gimnazjum. Odpowiada przy mapie, coś tam pokazuje, nauczycielka ją pyta:
- Jaki kraj graniczy z Polską za zachodzie?
- Berlin.
- To stolica. A nazwa kraju?
- No Berlin!
( w międzyczasie cała klasa ze śmiechu pokładała się na ławkach)
- Zachodni sąsiad Polski to Niemcy. Co jest stolicą Niemiec?
- Eeee... (szuka na mapie przez parę minut, nagle z olśnieniem odkrywa) Berlin!

Koleżanka uzyskała po tym przydomek Berlin. Kolega z tej samej klasy szukał USA w Europie. Natomiast na studiach (pierwszy rok dziennikarstwa, rzuciłem ten kierunek bo ogrom debilizmu mnie przytłaczał) jeden koleś sprzeczał się ze mną, że Włochy są większe od Rosji.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
w................a 2011-04-22, 20:55 3
Kanał sueski to granica naturalna? A ja całe życie byłam pewna, że ludzie go zbudowali...
Zgłoś
S................d 2011-04-22, 20:58
@up, za duzo sie "w pustyni i w puszczy" naczytalas
Zgłoś
paczek1262 2011-04-22, 21:57
500 złotych, a nie 500 złoty

podpis użytkownika

Świadomy sen
Zgłoś
n................z 2011-04-22, 23:01
BongMan napisał/a:

Przypomniała mi się koleżanka z gimnazjum. Odpowiada przy mapie, coś tam pokazuje, nauczycielka ją pyta:
- Berlin.
- No Berlin!

Koleżanka uzyskała po tym przydomek Berlin. Kolega z tej samej klasy szukał USA w Europie. Natomiast na studiach (pierwszy rok dziennikarstwa, rzuciłem ten kierunek bo ogrom debilizmu mnie przytłaczał) jeden koleś sprzeczał się ze mną, że Włochy są większe od Rosji.

Super, a powiesz nam z którego palca do wyssałeś?

Czy może chwalisz się, że chodziłeś do c🤬jowej szkoły?
Zgłoś
c................s 2011-04-22, 23:10
Oglądając ten program mam wrażenie, że tylko ja nie chodziłem na wagary :/
Zgłoś
l................n 2011-04-22, 23:21
BongMan napisał/a:

- Berlin.
- No Berlin!

rzuciles ten kierunek? nie p🤬l, bo taki debil jestes, ze cie wyj🤬i
Zgłoś
L................a 2011-04-23, 9:44 2
ale Mount Everest nie jest najwyzszą górą na świecie, tylko najwyższym szczytem... to różnica.
Zgłoś
n................l 2011-04-23, 12:09 1
hmm, tak jakoś...

Zgłoś
k................o 2011-04-23, 23:26 1
przepraszam ze to napisze ale...
takich tępych studentów to nie widzialem
wobec tego wnosze sprzeciw Tusk ty ciu..........u
bogaci i tepi jak ty moga na studia iść i rządzić tym krajem jak bladynka dupa dawac kazemu <sorry>
a biedni jak ja pracujacy cieżko na kawalek chleba z ktory musze sie podzielic z rodzina i klepac biede
jestes nie godzien stac na czele partii ktorej przewodniczysz ciot.......a
z ciebie i kawał ..... ..... .... .. ...... ... ....... ... ... ................. ........... .... .. ............. .
....... ........ ......<piiiiiiii>
i ..... . ......... ...... .. . . ........... ... .... .......
itd ... ...... ... . .. ........ .... ... .......... ....... .. . .......... ...... ....... .
.......
8 --->
wiec porzuć tę wladze ja rzecz biednych i powołaj się do dymisji
z całą tą swoją świtą ktora tylko sprzedaje sie za grosze
by utrzymać się przy korycie
i daj rządzić innym
którzy przewyższają cię o głowe( nie mówie tu o kaczyńskim i jego niskim wzroście) ale o inteligencji i poczuciu sprawiedliwości
i godności dla pracowników takich jak ja czy mi podobni
ide pać bo mnie boli nie 500 wypłaty za 7 lat pracy
oszukali mnie banda złodziei polskich decydentow takich jak tu rządzą nie
a to co mnie daje 15 zl za godz to co to jest
a to robota cieżka odboja sie mnie na zdrowiu
a idz pan w Chu..................................................
Zgłoś