📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:47

Pufcik napisał/a:
Tak mi się Ciebie szkoda zrobiło, że podarowałem Ci piwo...
Najprawdopodobniej cierpisz na syndrom małego pyrdka, tak mi przykro, ale to nieuleczalne.
Ciekawe skąd wiesz że to nieuleczalne

Ja daję sobie spokój i nie będę Cb jechał chyba że mnie sprowokujesz więc zamiast lepiej

Adios
Arczi.Milano napisał/a:
Ciekawe skąd wiesz że to nieuleczalne![]()
![]()
Ja daję sobie spokój i nie będę Cb jechał chyba że mnie sprowokujesz więc zamiast lepiej![]()
Adios
Dajesz sobie spokój, bo nie potrafisz normalnie przeprowadzić z kimś rozmowy. Myślisz, że komuś pojechałeś? Możesz tak z kolegami pod monopolowym, ale mnie takie zaczepki nie ruszają. Po samej twojej wypowiedzi można dojść do wniosku, że jesteś albo jakimś dzieckiem, albo należysz do marginesu społecznego.
Powodzenia Ci życzę.

Pufcik napisał/a:
Dajesz sobie spokój, bo nie potrafisz normalnie przeprowadzić z kimś rozmowy. Myślisz, że komuś pojechałeś? Możesz tak z kolegami pod monopolowym, ale mnie takie zaczepki nie ruszają. Po samej twojej wypowiedzi można dojść do wniosku, że jesteś albo jakimś dzieckiem, albo należysz do marginesu społecznego.
Powodzenia Ci życzę.
Nie nie właśnie nie jestem ani dzieciakiem ani nie należę do marginesu społecznego.
Gratuluję za dystans do siebie nawet ja takiego nie mam.
Dzięki w wzajemnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie