Wojownik12 napisał/a:
zciszałem
Zciszałeś? Złuchajcie siomale, Wojownik Zy-ciszał. ;>
voyagerkg1 napisał/a:
pacjęt
Ty? Umysłowy. Dla ciebie pisanie to musi być menka (!).
;>
Yelu napisał/a:
A gdzie krew?
Najczęściej jest w środku człowieka. Jak w silnikach spalinowych - około 5 litrów, ale nie trzeba dolewać, zazwyczaj wręcz przeciwnie.

Ooo jakiś challenge się z tego zrobił, dawać dawać ludziska więcej, jutro palec, a pojutrze na hardzie cała dłoń

Pomyśl tylko ile piw dostaniesz jakbyś się powiesił....

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Jako, że temat palców zyskuje na popularności na sadolu, to chciałbym się z wami podzielić jak wyglądają moje palce po moim dzisiejszym krojeniu chleba. Mam nadzieję, że moim wpisem polepszyłem humor wielu z was

Ja 2 tygodnie temu odciąłem sobie taki sam kawałek opuszka na mandolinie jak kroiłem kapuste i przez 45 minut nie mogłemzatamować krwotoku. Nie masz krwi...
mloddy113 napisał/a:
W przyrodzie nic nie dzieje się przez przypadek...resztkę przez przypadek zjadł pies
sadeczek napisał/a:
To są odciski od walenia konia stary...chciałbym się z wami podzielić jak wyglądają moje palce po moim dzisiejszym krojeniu chleba
Jean-ClaudeConDomme napisał/a:
W przyrodzie nic nie dzieje się przez przypadek...
Niektórzy się urodzili przez przypadek.

psotna_c🤬ka napisał/a:
Kundel człekożerca. Pałą w łeb i do gara, przetopić na smalec
Weź już skończ, jedno i to samo o psim smalcu p🤬lisz
Raz zasmakował ludzkiego mięsa to już zawsze będzie chciał.Albo się będziesz pilnować albo będziesz musiał mu wyłapywać bezdomnych.
S.Cat napisał/a:
Raz zasmakował ludzkiego mięsa to już zawsze będzie chciał.Albo się będziesz pilnować albo będziesz musiał mu wyłapywać bezdomnych.
Jest łatwiejszy sposób. Najlepiej zap🤬lić kundla