👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To całkiem proste, kupujesz farbe, malujesz oponę w przed dzień popisu potem zakładasz i gotowe -.-
Kumho i Vredenstein mają w ofercie, te drugi są zajebiste, ale drastycznie kosztują i tylko na indywidualne zamówienie.
Tak na marginesie: te opony są idealne do pokazów driftowych, ale nie do driftu: nie trzymają wcale, panowania nie ma żadnego.
Dają ładny dym i tyle.
Chcesz spalić laka pod remizą to kupuj, chcesz jeżdzić efektownie: zainwestuj w szkolenie, te opony nic Ci nie dadzą.
Tak na marginesie: te opony są idealne do pokazów driftowych, ale nie do driftu: nie trzymają wcale, panowania nie ma żadnego.
Dają ładny dym i tyle.
Chcesz spalić laka pod remizą to kupuj, chcesz jeżdzić efektownie: zainwestuj w szkolenie, te opony nic Ci nie dadzą.
dla ciekawskich: są też dostępne opony które po spaleniu pachną owocami itp, szmery bajery wszystkie dupy pod remizą twoje

Jestem znawcą ogumienia. Stwierdzam, iż jest to niebieska guma. Pozdrawiam
Nie znam się więc się wypowiem. Opony są posypane niebieskim proszkiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie