👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak na to, że nie przekroczył nawet 4k obrotów to calkiem ladnie laka palil. a ze ma 700KM to kazdy kto wie gdzie szukac, znajdzie wszystkie informacje na jej temat.
Ładnie spalił kapora
A co po za tym? To Supra z silnikiem bardziej pancernym niż te w Passeratti
A co po za tym? To Supra z silnikiem bardziej pancernym niż te w Passeratti
W Gdyni, a nie w brzydkim mieście Gdańsku.
Na przeciwko Akademii Morskiej
Wiem bo studiuję
Na przeciwko Akademii Morskiej
Wiem bo studiuję

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
2x up
Velture podobno zastosowanie ma w tym przypadku ten artykuł : "Art. 86. § 1. Kto, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym,podlega karze grzywny.
Znalazłem to na jakimś forum motoryzacyjnym, generalnie opinia forumowiczów sprowadzała się do takiego stwierdzenia: Jak Pan Władza będzie normalny to pouczy, jak nie to wystawi mandat - czyli jak w wielu aspektach życia codziennego,zależy od humoru.
Pozdrawiam
Velture podobno zastosowanie ma w tym przypadku ten artykuł : "Art. 86. § 1. Kto, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym,podlega karze grzywny.
Znalazłem to na jakimś forum motoryzacyjnym, generalnie opinia forumowiczów sprowadzała się do takiego stwierdzenia: Jak Pan Władza będzie normalny to pouczy, jak nie to wystawi mandat - czyli jak w wielu aspektach życia codziennego,zależy od humoru.
Pozdrawiam

Nie Gdańsk tylko Gdynia, niestety straż miejska już nim się zajęła jakoś ponad rok temu:)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie