Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Eliot Imperio 2013-04-11, 13:18 1
W anglii w mniejszych miasteczkach Polacy to liczna grupa, często nawet do 1/4 ilości mieszkańców. Z tym, że to właśnie po takich małych miasteczkach pochowały sie te wszystkie patusy, więc odradzam.
Zgłoś
Nabs 2013-04-11, 15:52 13
bingo100 napisał/a:

Hehe:)
Niedzwiedz23 - wracałem ze zmywakA
kaspersky16 - zawiozłem dziewczynę, żeby sprawdziła czy ci pielucha na kasie w Biedronce nie przecieka:D Widzisz, wyjechałem i dzięki temu masz teraz zajebistą pracę. Przynajmniej sucho jak ci się lać zachce podczas 12 godzinnej zmiany;)

A na poważnie to sześć lat temu sprzątałem akademiki, potem robiłem w fabryce części samochodowych i wcale się tego nie wstydzę. Potem miałem działalność gospodarczą, za którą odprowadzałem około 40zł ZUSu miesięcznie, potem trochę kontraktów informatycznych po 350 funtów za dzień i teraz męczę się jako administrator sieci. Straszna praca, 4 tysiące komputerów i 470 serwerów. Normalnie żal mi dupę ściska, że wyjechałem. K🤬a, mogłem zostać, tylko że obrazek poniżej byłby co najwyżej w złotówkach...

Obrazek

Wielkie piwo za doj🤬ie (prawdopodobnie studenciakom na utrzymaniu rodziców) bydłu co zwraca uwagę na to gdzie pracujesz, nie biorąc pod uwagę że ty na tym zmywaku dostaniesz więcej niż on w polsce jako nawet jakiś burmistrz czy inny darmozjad.
Zgłoś
garota 2013-04-11, 16:25 2
Wolę polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu. Wrzucacie jakieś screeny chwaląc się jakąś zasraną kaską, a jak coś Ci się nie powiedzie na wyjeździe, staniesz w sądzie naprzeciw ICH obywatela, nawet jak sam będziesz miał ich papierek, to Cię zgnoją i nic nie zrobisz. Brat jest we Francji znajomi w Szwecji robią karierę, i wspólnie twierdzą że by gdyby nie kasa to by wracali bo i dużo arabów, cz🤬chów, gangów. Byłem sam w paru miejscach też gdzie ludzie dużo zarabiają i jest niby lepiej są autostrady ale korki, poobijane samochody (Paryż) są wszędzie i nie p🤬l że nie. K🤬a okradli, okradli cały świat ze wszystkiego co najlepsze i udają że to ich dobra narodowe. Z tym się tępaku utożsamiasz. Gratuluję kasy, brawo, a teraz podjedź do najbiedniejszej dzielnicy w twoim mieście i przejdź się tam, z zapytaniem czy im się tak dobrze żyje, emigrancie p🤬lony. Tak mojego brata też opierdzielam żeby wracał. Jak Ci tak śpieszno do chajsu do i pustych ulic to sp🤬alaj do emiratów tam Ci będzie dobrze.

Tak się wk🤬iłem na was pedałki że napisałem to jak jakiś troglodyta. Za to, bardzo przepraszam...not!
Zgłoś
ejdzbikej 2013-04-11, 16:46 2
Sowa1984 napisał/a:

Fajnie fajnie...tyle że pieniądze to nie wszystko.

Pozdrawiam ( z Coventry )

Tak zazwyczaj mowia ci ktorzy ich nie maja,
oczywiscie ze nie ale lepiej jest plakac w porsce niz w polonezie.
I skonczcie z ta hipokryzja jebaki lesne.

garota napisał/a:

Wolę polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu.

A czy nie moglbys w tym gownie siedziec cicho, bez podszczekiwania?

garota napisał/a:

a jak coś Ci się nie powiedzie na wyjeździe, staniesz w sądzie naprzeciw ICH obywatela

Faktycznie lepiej zeby ktos z takimi zalozeniami siedzial w gownie na polskim polu.

garota napisał/a:

Brat jest we Francji znajomi w Szwecji robią karierę, i wspólnie twierdzą że by gdyby nie kasa to by wracali bo i dużo arabów, cz🤬chów, gangów.

Tak, jak sie mieszka w slumach to sie ma towarzystwo odpowiednie do slumsow. W polsce jest identycznie, tylko kolor bydła jednolity.

garota napisał/a:

poobijane samochody (Paryż) są wszędzie i nie p🤬l że nie.

We Francji samochody sa poobijane bo stanowia glownie strodek transportu z pkt a do pkt b a nie sa miernikiem zamożnosci.

garota napisał/a:

K🤬a okradli, okradli cały świat ze wszystkiego co najlepsze i udają że to ich dobra narodowe. Z tym się tępaku utożsamiasz. Gratuluję kasy, brawo, a teraz podjedź do najbiedniejszej dzielnicy w twoim mieście i przejdź się tam, z zapytaniem czy im się tak dobrze żyje, emigrancie p🤬lony. Tak mojego brata też opierdzielam żeby wracał. Jak Ci tak śpieszno do chajsu do i pustych ulic to sp🤬alaj do emiratów tam Ci będzie dobrze.

Tak się wk🤬iłem na was pedałki że napisałem to jak jakiś troglodyta. Za to, bardzo przepraszam...not!

Zebys sie nie zesrał z tej zazdrości, krzykaczu
Zgłoś
a................i 2013-04-11, 17:50
bingo

po 6 latach w anglii masz 30 tys funtów?

man
Zgłoś
bingo100 2013-04-11, 19:08
@up - fakt, nie jest to duża kwota, znam ludzi, którzy mają więcej i w krótszym czasie. A obrazka z internetem nie do końca rozumiem...bardziej zajmuję się sieciami WAN i LAN niż internetem
Zgłoś
bania88 2013-04-11, 20:04
@Bingo Jak beda u ciebie szukac kogos w firmie, to daj znac. Jestem w tym kierunku wykształcony
Zgłoś
h................r 2013-04-11, 22:09
chłopie masz tyle hajsu siedź cicho bo Tusek się zgarnie! yy sorry pomniejszasz nasze bezrobocie!
Zgłoś
L................x 2013-04-12, 6:21 2
Dlaczego o ludziach za granicą wypowiadaja sie ludzie którzy nigdy nie wyjechali z kraju? tylko powtarzaja te same gówna co usłysza w radiu,od znajomych,w telewizji lub w necie... niewiecie jak tu jest a robicie z siebie najmądrzejszych...jesli chodzi o ty 'zmywaki' to nie znam ani jednej osoby która przyjechała tu pracowac na zmywaku.... najczesciej spotkasz tam ludzi z afganistanu,indii,pakistanu...tak samo jak widze jak wiekszość atakuje tzw 'ciapaków' że sa zarazą,że ich religi jest poj🤬a,że karcą swoje żony.... bullshit.bullshit poprostu wierzycie w to co wam pokażą w telewizji lub necie... media manipuluja ludzmi i robia im pranie mózgu.. w każdym kraju znajda sie osoby które dokonuja makabrycznej zbrodni czy przestepstwa.. ale oczywiscie media mówia 'ciapaki' sa najgorszi .. to ich winaa.. trzeba ich tępić i pozbawiac praw do stałego pobytu np w angli.... ja osobiscie mam przyjaciół z Iraku ,Pakistanu,Afganistanu i sa 100 razy lepsi niz niektórzy polacy przyjerzdzajacy do angli... taki typowy polaczek przyjerzdza z polski zarobi po tygodniu 220 funtów i jest bogiem .. za jakis czas kupi sobie bmw lub golfa i uwaza sie za pana...żenaga ale polski nie sa lepsze... puszczaja sie na lewo i prawo (nie wszystkie) tak jak sie mówi tu spuszczone ze smyczy, nikt ich nie widzi wiec robia co chcą, czesto kobiety zostawiaja faceta i ida do innego mimo tego ze maja dzieci... a zreszta trzeba tu przyjechac żeby zobaczyc jak jest:) bo wiekszośc z was mysli ze tu kasa leży na ulicy.... a to błąd bo musisz sie wykazać i cieżko zapracowac na dobre pieniadze.
Zgłoś
garota 2013-04-12, 8:11
@ejdzbikej

Mógłbym zapewne, ale wtedy sam byś komentował na sadolu i twoje życie byłoby już totalnie zj🤬e.
Założenia trzeba mieć różne, bo wszystko może się zdarzyć ale za młode jesteś żeby rozumieć. Chamonix, jeśli to są slumsy to pewnie jakaś bogata k🤬a z ciebie.
We Francji samochody są poobijane bo ludzie są rozpuszczonymi c🤬lami jak Ty i nie szanują mienia innych.
I każda parówa która nie ma argumentów zaczyna z zazdrością. Tak bardzo jestem zazdrosny o emigrantów. Brawo k🤬a Jasiu. Zresztą po co ja się tłumaczę, jesteś kolejną k🤬ą na wyjeździe więc bronisz swojego gówna. Ja tam jadę żeby kasę zostawiać a nie zarabiać wy robaki biedne.
Zgłoś
Szabla 2013-04-12, 15:35
@garota
Tak się twoje posty ciężko czyta, p🤬lisz tak że się słabo robi. Sam teraz wyjeżdżam w maju do Anglii. Ojciec był w Anglii 4 lata więc wiem mniej więcej jak jest i nie p🤬l że w Polsce jest dobrze. Tam pracownik jest doceniany a nie gnojony jak w Polsce. Poczytaj może trochę a nie tylko to co w tv
Zgłoś
ejdzbikej 2013-04-12, 23:16
@garota: W Chamonix masz ciapakow murzynow i brudasow? Ty sobie najpierw sprawdz w necie co to jest za region, krzykaczu napinaczu. A Francje to tys widzial na pocztowce, i gdyby nie twoj brat zap🤬lajacy jak bialy murzyn dla francuskiego pana dalej bys musial krasc trakcje zeby troche wegla do kozy kupic
Zgłoś