Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Palenie...
JDRK • 2010-04-07, 0:40
Ciekawy eksperyment... pokazujący co znajdziesz u palacza w płucach. Enjoy

ponoć z keczupem taki krokiecik smolisty jest przepyszny.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-04-07, 12:22 10
Tak tak, palacze. Każdy argument dobry, żeby bronić swojego narkotyku

- płuca same się oczyszczają
- palacz nie pochłania, bo wydycha dym
- rak jest w genach
- i inne zasrane mity

Moja ciotka właśnie mówi, że rak płuc jest genetycznie, nie od palenia. Każdy palacz znajdzie zajebistą wymówkę

Pozdro, mam 20 lat i nigdy w ustach nie trzymałem tego gówna, chociaż miałem miliard okazji.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 12:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 12:51
Niech dla eksperymentu teraz zamiast papierosów do słoiczka wciśnie 400 kotletów z ziemniaczkami, potem to wyciągnie, wsadzi do ognia i zobaczymy czy coś ładnego z tego wyjdzie. Organizm ludzki działa jednak trochę inaczej niż słoik z wodą.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 12:54 3
Radeg napisał/a:

Pozdro, mam 20 lat i nigdy w ustach nie trzymałem tego gówna, chociaż miałem miliard okazji.

Wzruszyła nas Twoja historia. Pozdro.

A o palaczach biernych już nie pomyślą?
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 13:32
:d Jak 1 raz rzucałem palenie to plułem z rana czymś takim :] Co dalej- Akurat woda jest bardzo dobrym filtrem dymu (bonga, shishe itp.) i jest stosowana przy paleniu aby zatrzymać jak najwięcej substancji smolistych w wodzie. A jak kogoś straszy palenie niech sobie tabake kupi. A co do raka- ile % osob z nowotworami nigdy nie miała kontaktu z narkotykami, tytoniem, nie były dotknięte choroba alkoholową. nie ma przypadku. Swoją drogą ciekawa metoda na ekstrakcje nikotyny- która jest sliną trucizną :d Potem ulepić taką kulke wcisnąć w kapsułke od witamin a dalej to juz wasza kreatywność BTW- Podobnie wygląda moja woda w wiadrze :ganja:
Zgłoś
svenson 2010-04-07, 14:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 14:33 3
połowa komentarzy mówiąca o tym że wcale nie prawda brzmi żałośnie. Jakbyście sami siebie chcieli oszukać że palenie wcale nie jest nie zdrowe. Trochę rozsądku. Może takiego całego gówna być nie będzie ale i tak syf macie w płucach i śmierdzicie.
Zgłoś
moronz 2010-04-07, 14:34
18 mg tego "Taru" czyli chyba sub. smolistych. Tyle to nawet czerwone Primy nie maja. W polskich jest okolo 8-7 mg.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 14:47 5
Zgłoś
JebakLeśny 2010-04-07, 15:27
tak to sobie tłumaczcie drodzy palacze, że skoro on nie przewidział wydmuchiwania dymu z płuc to wam zupełnie nic nie grozi bo eksperyment nie oddaje tego w jaki cudowny sposób prawdziwy palacz sobie pali...
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 15:43
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-07, 17:14
MARNOTRACTWO TAKIE!! DD:
..niech ginie! ide zapalić -__-
Zgłoś
jankol 2010-04-07, 17:39
A ja w lutym rzuciłem to gówno, a paliłem 6 lat. Zachęcam, bo kasy więcej w portfelu, a i człowiek taki niezależny
Zgłoś
Bociek 2010-04-07, 17:57
A ja będę miał zielonego krokiecika chyba ^^
Zgłoś
Kadi 2010-04-07, 17:59 3
Analogiczny eksperyment z Marihuaną

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem