Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam pomysł. Napisz na swoich rosyjskich profilach społecznościowych że nie jesteś zwolennikiem putina i nie chcesz żeby był prezydentem i że nie popierasz wojny na Ukrainie. Wtedy się zaraz dowiesz czegoś o wolności i jej braku, od FSB
To jest polski portal kolego, więc nie licz na to, że każdy z kim rozmawiasz ma profile na rosyjskich portalach. Wystarczy, że Ty masz i opowiadasz nam o swoich doświadczeniach. Cóż, więc wiesz jak to jest u nas. Niczym się nie różni. Idź Wołoszka owce pilnować, żeby Ci ich jakiś rosyjski żołdat nie wystraszył.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.nio ale co w zwiąsku ztym ? film z dupy jak jego wrzucający
Analfabeto z dupy to bierzesz do japy
To jest polski portal kolego, więc nie licz na to, że każdy z kim rozmawiasz ma profile na rosyjskich portalach.
Każdy nie ale ty tak bo jesteś kacapskim psem który się nauczył szczekać po polsku. Takich powinno się wywozić na Czukotkę w bydlęcych wagonach jako specprzesiedleńców, dawać siekierę, pudełko zapałek i wysyłać w tajgę żeby tam krzewili cywilizację. Albo od razu na wyspę Nazino, jak w 1933.
Moja strona kończy na tym dyskusję, czytałeś "Dzieci Arbatu" to wiesz o co chodzi.
Każdy nie ale ty tak bo jesteś kacapskim psem który się nauczył szczekać po polsku. Takich powinno się wywozić na Czukotkę w bydlęcych wagonach jako specprzesiedleńców, dawać siekierę, pudełko zapałek i wysyłać w tajgę żeby tam krzewili cywilizację. Albo od razu na wyspę Nazino, jak w 1933.
Moja strona kończy na tym dyskusję, czytałeś "Dzieci Arbatu" to wiesz o co chodzi.
Fajnie, że znowu pokazałeś swoje naziolskie upodobania. Doceniam odwagę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie