Konto usunięte
2012-04-08, 1:02
Ten humor jest taki przewidywalny i denny... że ja p🤬lę. Śmianie się ze wzrostu i symulowanie bycia pod wpływem, ot k🤬a oryginalność, takiej beki jeszcze nie było.
Konto usunięte
2012-04-08, 1:57
widownia chyba też się ujarała, bo nie jest to śmieszne, a wszyscy rechoczą jak potrącone żaby
Konto usunięte
2012-04-08, 8:39
Jeden tak pali że myśli że jest kobietą
Konto usunięte
2012-04-08, 14:28
K🤬a. To jest Polska. Robią wam pranie mózgu, niczym Rosjanom, tylko subtelniej. Kaczyński u władzy, cisną po Kaczyńskim. Lepper się liczył, to Wojewódzki wysypał na niego, w trakcie trwania programu, worek z ziarnami. Dlaczego o Tusku nigdy nie było podobnych programów? Dlaczego nikt nie śmieje się z Komorowskiego i dlaczego nikt o nim nie słyszy, poza wzmiankami o zatwierdzeniu czegoś (jedynie w trakcie wyborów w Majewskim syfie powstał humorystyczny filmik o nim, ale bez żadnego negatywnego prezentowania). To się nazywa wolność prasy, w którą wierzą "ludzie niezdolni do krytycznego myślenia". Wszyscy jesteśmy dymani niczym pedał w więzieniu. Wesołych Świąt!
Konto usunięte
2012-04-08, 17:15
@Pener666 - nie rozumiem komentowania filmu którego się nie oglądało : )
Ale piwo dla Ciebie !
Konto usunięte
2012-04-08, 17:18
za mayewskiego nie ma piwa
tentypluk napisał/a:
darecki328 kup szpadel i glocka za swoje anarchistyczne poglądy strzel se w łeb a ja mogę cię zakopać.
Co ty k🤬a jesteś , strażnik Teksasu? ja p🤬le , widocznie lubisz być rżnięty w dupe ryżym c🤬jem tuska...
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
Konto usunięte
2012-04-08, 22:53
Ohhh, lubicie lizac pupke Penerowi, fajnie sie daje piwka moderatorowi, nie?
i k🤬a tępe C🤬je dają piwa i cieszą morde aż w końcu k🤬a po niemiecku zaczną komentować
zmarnowałem właśnie ponad 4 min życia.
Konto usunięte
2012-04-09, 10:25
Cytat:
Kiedyś to Majewski miał fajne programy "Mamy Cię" i pierwsze Szymon Show teraz to nie to samo
miał i ma tylko wam sie w dupach przewraca
Madafaka00 napisał/a:
@Pener666 - nie rozumiem komentowania filmu którego się nie oglądało : )
Ale piwo dla Ciebie !
Jesteś j🤬ym dupolizem. : )
Ale nie ma piwa dla Ciebie.
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Co jak co ale czas filmu się zgadza ; )
podpis użytkownika
Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...