👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Goomiak hapaj dzidę skorpionom
za dużo sie mortal kombat naoglądałeś ;]

Ta biała ciecz to związek różnych związków, które po połączeniu ,,wyciągają'' powietrze na zewnątrz(stąd te bąbelki). Jak można zauważyć naczynie jest już zaparowane.
@up
tak tak, zaparowane bo skorpion bardzo dyszy
a idź Ty prowokatorze
tak tak, zaparowane bo skorpion bardzo dyszy

z tego co udało mi się usłyszeć gość dzwoni do kogoś i opowiada jak to złapali skorpiona pod szklankę i nawalili tam spraya na karaluchy (owa biała ciecz) po czym ten użądlił się w głowę dwa razy

Najzabawniejsze jest to, że komentarz tomsson'a i jego zielonego poprzednika dostaje piwa od tych samych osób.
maxs90 napisał/a:
Goomiak hapaj dzidę skorpionom
za dużo sie mortal kombat naoglądałeś ;]
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, a potem zasiadaj grzecznie do miecza.

Odrazu widac ze ten skorpion to jadus ci co hodowali lub trzymaja takie zwierzeta pewnie wiedza oczym mowie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie