📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:20

mam_racje napisał/a:
@up
Przyznałeś, że nie było tego warto wrzucać/czytać. Racja.
Pokaż mi ciąg logiczny pomiędzy:
nie warto tłumaczyć oczywistości każdemu kretynowi
oraz
nie warto było wrzucać/czytać.
Powodzenia.
mam_racje napisał/a:
P.S. Inteligentni ludzie się nie nudzą, ty się nudzisz i wtedy czytasz posty na interii... żeby się dowartościować?!
Jestem w szoku!
Mylisz dwie sprawy. Inteligentni ludzie potrafią sobie znaleźć zajęcie jak się nudzą, a debile narzekają że im się nudzi. Natomiast wszyscy ludzie odczuwają nudę.
Zaraz wojownicy jedynej prawdy objawionej pokroju @piotrek_poldek powiedzą, że te wszystkie odkrycia zawdzięczamy bożej mądrości

Wow. Znowu jakiś gimboateista bierze dosłownie zwykłe powiedzenie.
Dzięki Bogu/dzięki Ci Boże to zwykłe powiedzenie które nie sugeruje jednoznacznie że wypowiadający uważa ze to dzieło Boga
Jeśli mówie "Boże widzisz i nie grzmisz" to nie oznacza że spodziewam się burzy z błyskawicami.
Ile Ty masz lat? 13?
Dzięki Bogu/dzięki Ci Boże to zwykłe powiedzenie które nie sugeruje jednoznacznie że wypowiadający uważa ze to dzieło Boga

Jeśli mówie "Boże widzisz i nie grzmisz" to nie oznacza że spodziewam się burzy z błyskawicami.
Ile Ty masz lat? 13?
Śledzę interię jakiś czas i zawsze trafi się jakiś komentarz tego typu pod praktycznie każdym artykułem. Czy to ruscy, czy opłacane trolle nie wiem. Na pewno jedna z opcji. Jeszcze wierzycie, że to napisał ktoś normalny, a nie troll? Do czego ten sadol zmierza...

Spiderowski napisał/a:
Wow. Znowu jakiś gimboateista bierze dosłownie zwykłe powiedzenie.
Miałeś na myśli raczej "konstrukcja językowa". Powiedzeniem nie staje się automatycznie każda rzecz, którą ktoś wypowiada.
Spiderowski napisał/a:
Nie, oznacza to że jesteś zaskoczony brakiem reakcji niebiańskiego majestatu.
@Spiderowski
Nie, to nie jest zwykłe powiedzenie, ten idiota napisał to dosłownie, bo jest idiotą i tyle w temacie, internety to dzieło boga
Nie, to nie jest zwykłe powiedzenie, ten idiota napisał to dosłownie, bo jest idiotą i tyle w temacie, internety to dzieło boga

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie