👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baronessa napisał/a:
Tylko nie mów mi, że przeglądasz sadystyka na komputerze stacjonarnym, czy na tv, bo takie gównoportale to co najwyżej na telefonie na kiblu podczas srania się ogląda...
Jeśli ten dźwiek to oryginał to szacun dla pani a za pusty łeb.
Jeszcze za drugim razem była zaskoczona jakby powtórnie w totka wygrała
Jeszcze za drugim razem była zaskoczona jakby powtórnie w totka wygrała

W miarę spoko, miałem wystawić piwo, ale w sumie masz już z milion to po co kolejne ?
Baronessa napisał/a:
Tylko nie mów mi, że przeglądasz sadystyka na komputerze stacjonarnym, czy na tv, bo takie gównoportale to co najwyżej na telefonie na kiblu podczas srania się ogląda...
Na ekranie najnowocześniejszej tesli przeglądam. Jak byś tego nie próbował bronić to zawsze będzie to obniżony standard. Natura już tak nas skonstruowała abyś my świat postrzegali poziomo. Filmujące w pionie półgłówki nigdy nie dostaną się do łódzkiej filmówki.
OpenStreetMaps napisał/a:
Na ekranie najnowocześniejszej tesli przeglądam. Jak byś tego nie próbował bronić to zawsze będzie to obniżony standard. Natura już tak nas skonstruowała abyś my świat postrzegali poziomo. Filmujące w pionie półgłówki nigdy nie dostaną się do łódzkiej filmówki.
Tesli powiadasz?

[ Dodano: 2024-08-10, 21:05 ]
@dżonyłojlker
Dżony wiem że sobota to napewno pijesz. Masz coś białoruskiego co ci do serca przylgnie. Możesz sobie ze swoim alter ego @siriuz posłuchać i wolnego zatańczyć.
Ja widzę to tak - w ostatniej chwili wysterowała łódkę wymionami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie