Po prostu nie mam słów żeby to skomentować ale napiszę jedno, koniec świata się zbliża
nie wątpie że wiecie skąd to mam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-11, 17:50
Jak dla mnie marne prowo
czarny pr w wykonaniu PO skierowany w przenajświętrze oddziały rydzykowskie.
Za tytuł z serii "sadol uczy i bawi" powinno być piwo za wstawkę z fejs'zbooka nie, czyli:
1-1=?
Przez cały czas patrzyłem i nie bardzo wiedziałem o co chodzi. Dopiero po czasie skojarzyłem, że te dysmózgi najpierw dodały, a później pomnożyły..
konto usunięte
2012-07-11, 18:43
konto usunięte
2012-07-11, 18:51
Nie wiem kto Ci Józefie pokazał tą metode ale z matematyką ma niewiele wspólnego
ludzie ludziom zgotowali ten los
Czytam ten dialog, czytam również kolejne wpisy na sodolu i co widzę ?
Widzę BEZMIAR LUDZKIEJ GŁUPOTY ...
ps. jeszcze dzisiaj mojemu pracownikowi na prasie krawędziowej próbowałem wyjaśnić że do policzenia kosztów gięcia elementu wykorzystałem tangens hyperboliczny złagodzony pierwiastkiem i przy zmiennych współczynnikach ponieważ funkcja jest nieliniowa dla czterech parametrów... w połowie zdania zaczęła mu przez oczy wyzierać inteligencja owcy, potem powiedział coś w tym deseniu: cytat-> yyyy <-koniec cytatu. Dałem mu tabelkę po prostu....
I żeby nie było że się popisywałem czy coś. tanh to elementarna wiedza z podstawówki jest !
pozdr.
Idzcie na studia, dostaniecie mnożenie przez zero oraz zero ujemne i zero dodatnie
Powodzenia.
konto usunięte
2012-07-11, 19:09
konto usunięte
2012-07-11, 19:12
10 razy 0 daje 10 słownie dziesięć zer, curwa.
konto usunięte
2012-07-11, 19:13
zonk
2012-07-11, 19:35