Na obwodnicy Ostrowa Wlkp. wyleciał z TIR-a ładunek w postaci kilkunastu tysięcy butelek z piwem. Na miejsce dotarli strażacy, których zadaniem było posprzątanie szkła. Pan Alojzy to strażak z jednostki OSP Czekanów, któremu udzieliła się atmosfera panująca w miejscu wypadku
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Co Wy macie do Lecha, dobre piwo, a nie te Wasze siki typu Tyskie.
Gościu po prostu jest wiekowy. Dodatkowo przy kamerze stres go zjadł. Dla niego mam szacunek że mimo wieku, zapisał się do tej straży.
No i się nim zainteresują urzędasy i mu rentę zabiorą ;D Tak samo jak było z dziadkiem mieszkającym w lesie.
Dobrze gada
łza może się kręcić żulikom którzy nie mają hajsu na browara, każdego normalnego człowieka stać na wydanie 3zł na głupiego lecha, zamiast płakać idziesz do sklepu kupujesz bro i oglądasz takie materiały ^^
M4rkOPL napisał/a:
Gościu po prostu jest wiekowy. Dodatkowo przy kamerze stres go zjadł. Dla niego mam szacunek że mimo wieku, zapisał się do tej straży.
{up}
Poprawię Cię...
szacunek za to, że mimo wieku wciąż bierze czynny udział w akcjach ratowniczych, a nie za to że zapisał się do straży.
Zresztą...jaki z niego druh, ratownik
Bierze czynny udział w akcji ratowniczej, powinien więc mieć pełne umundurowanie, nawet podczas udzielania wywiadu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie