📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Nie ma sensu dodawac komentarzy do filmów bo tutaj PIS trzyma władze!!! I nie wygodne komenty usuwają ...
@antekolek - niestety masz rację lemingi kaczyńskiego opanowały ukochanego sadola. Ale z drugiej strony ciężkie czasy są a chłopaki za pisanie tych propagandowych badziewi dostają kasę od pana wazeliny ( czyt. Hofmana).
zryłem sobie banie i sluchalem tego w sposob jak gdyby spiewał o kims kto zwie sie :
Tusek Flagarusek
tak brzmi fajniej
Tusek Flagarusek
Ludzie przejrzeli na oczy i poparcie Tuska ciągle słabnie. Teraz będzie jeździł po wszystkich wypadkach tak jak wczoraj było zderzenie dwóch pociągów to musiał przyjechać żeby odprawić swoją szopkę, a nuż widelec ktoś stwierdzi, że może są w naszym premierze szczątki patrioty.
Nie lubie pisiorow, ale szacun dla goscia ze ma wyrobione swoje zdanie i sie tego trzyma, a nie zmienia go co kadencje.
Esz, dlatego się zdziwiłem, że jeszcze się nie wypowiedział w tym temacie.
Niestety przyszedł i zachował się jak zwykły burak. Pozory czasem mylą.
Niestety przyszedł i zachował się jak zwykły burak. Pozory czasem mylą.
Esz, zabawny chłopczyk z Ciebie. Zbyt porywczy i przejmujący się czymkolwiek tylko się da. Może jak dorośniesz to się zmienisz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie