opossun napisał/a:
szkoda mi Pana żula
co za głupia stara baba...
Baba ma racje k🤬a. Nienawidzę gdy siedzę z ekipą znajomych a podejdzie jakiś żul i coś p🤬li. P🤬li żałosne głupoty a najgorsze jest to że większość słucha i ma ubaw po pachy. Jaka atrakcja k🤬a, pan żul, śmierdzący, mózg wypłukany od alko, zarośnięty no boki zrywać ze śmiechu. Powiesz mu żeby wyp🤬alał to jeszcze reszta się wstawia za nim haha o jaki milusi żulek. Pewnie że głupio zj🤬 takiego żula by sobie odszedł, ale do c🤬ja to wrak.

K🤬a kozaczki w czapeczkach dresiki j🤬e a sie k🤬a żaden nie odezwał czasami lepiej takiego żula posłuchać niż wiadomości a tej babie bym nawp🤬lał h🤬j ją to obchodzi z kim gadam i co robie

ten łysy jaki k🤬a odważniak p🤬lony, strażnik teksasu.
Jakby tam stało dwóch nafaszerowanych sterydami karków grożących tej grupce, to i pani mądra i pan odważniak przemknęliby obok.
K🤬a, nienawidze takich ludzi.
Jakby tam stało dwóch nafaszerowanych sterydami karków grożących tej grupce, to i pani mądra i pan odważniak przemknęliby obok.
K🤬a, nienawidze takich ludzi.

widziałem tego Pana kiedyś w emce w Puławach, podrywał jakieś dziewczyny
śmieszny gość, z połową ludzi w emce się chciał bić
D

Przecież on na żula nie wygląda. To, że się naj🤬 to nie znaczy ze od razu żul. Widać przecież, że nie jest up🤬lony.
@up
Żul to stan umysłu.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Żul to stan umysłu.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

SiuWax009 napisał/a:
K🤬a kozaczki w czapeczkach dresiki j🤬e a sie k🤬a żaden nie odezwał czasami lepiej takiego żula posłuchać niż wiadomości a tej babie bym nawp🤬lał h🤬j ją to obchodzi z kim gadam i co robie
sorry, przypadkiem dałem ci piwo. Tak na prawde b\ue chciałem

U mnie na osiedlu jest taki menel tak zwany kwiatuszek tez tak p🤬li 3 po 3 wymysla etorie spiskowe o komunistach nie ma mieszkania ale ma szczura ktorego na spacer wyprowazda w klatce