niestety nie znalazłem lepszego nagrania
Jak czytam te wasze wypociny to dochodzę do wniosku, że Pan Mularz jest o was ewolucyjnie co najmniej o jeden poziom wyżej. Prostactwo do entej.
Niestety taka jest prawda o prezesie, wyborcy PiS są ludźmi bardzo podobnymi do prezesa jednak jakies 2/3 z nich zyje w niedostatku i biedzie. Ich małe mózgi uważają że jak wygra Jarosław to momentalnie się wzbogadzą i będą żyć na poziomie ludzi wykształconych i inteligentnych. Prawie jak w średniowieczu. Porażka
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.Te, decode widzę,że ostro commentami pracujesz na drugie wirtualne piwo. Weź pojedź śmiesznemu kaczorowi po bracie-denacie to bankowo ktoś ci postawi jakieś dębowe
![]()
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/I za to ci k🤬a piwo mogę postawić
Masz racje drugie piwo to będzie coś, może powiesz mi jak to jest być takim zajebistym z tyloma setkami piw? Pozdrawiam wszystkich nolife'ów którzy dzięki napisaniu kilku komentarzy myślą że są fajni. Coś czasem napisze bo może ktoś zacznie trochę samodzielnie myśleć i w końcu uda się w tym kraju normalnie żyć! Nie jestem za PISem! Jestem za wyp🤬oleniem wszystkich ludzi z "okrągłego stołu", tak samo komuchów jak ludzi z solidarności!
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.