👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z takim bądziołem to czego się spodziewać, ten wieprzek to szybko zaliczył dno, w piździec
Kawałek sznurka przywiązany do byle czego by go uratował ale po co myśleć.
W życiu bym tak nie skoczył, chyba że z linką stalową, albo łańcuchem przy nodze (a na drugim końcu kamień) "kerjzi"
Pod wodą i lodem ciemno jak w piździe.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
WiesławPaleta napisał/a:
Typowy kacapski cymbał. Jeszcze mniejszą dziurę trzeba było zrobić, to by na pewno wypłynął...Ale spokojnie, spuchnie, to wypłynie na wierzch...
Tak jak ta panna sprzed miesiąca...
Hmm ,tu gościu zrobił znak krzyża, ta babka też i oboje się przekręcili - może to jednak ma jakąś moc, tylko w niskich temperaturach i w samych gaciach...
Nie mógł sobie linki do ręki przywiązać jak już robi takie debilizmy?
ludzie jak wskakuje się do lodowatej wody szybko to mozna zemdleć także tego hipopotama raczej nie wyłowili
xaydor napisał/a:
to jakaś nowa moda na umieranie pod lodem w tej Rosji ?
pod stopami swojej wybranki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie