Aha tak dodam, że Wasza kochana endecja czy Stronnictwo Narodowe nie brało udziału w powstaniu. AK tworzyła lewica. Patrioci, ale lewicowi

Tak więc cubulkowi obrońcy blokowiska z "kotwicą"... nosicie lewicowy znak na koszulkach

podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?1. Nie PZL Mielec a Świdnik zajmuje się serwisem W-3...
Macierewicz współpracujący z komuchami i ruskimi
![]()
![]()
no już większego absurdu nie dało się wymyślić
![]()
gdzie takie rewelacje usłyszałeś? GW, Newsweek czy TVN?
Dla mnie to nawiedzona gnida nie mająca pojęcia o wojsku, chyba jest nawet gorszy od pacyfisty Klicha. Ogólnie jak PO było prounijne tak PIS jest proamerykański, i wszystkie obecne zakupy będą robione właśnie w USA, zresztą już mamy namiastke w postaci Patriotów i najprawdopodobniej SeaHawków. Również PIS przepchnął CETE co by ameryka się nie rozmyśliła z baz w Polsce.
Racja, mój błąd.
Patrząc na powiązania macierewicza z tajnymi współpracownikami SB i powiązania tych TW z GRU zaczynam się zastanawiać czy jego działania to jeszcze głupota czy już zdrada, czy na pewno w tym wszystkim chodzi o zaoszczędzenie kasy.
Co nie zmienia faktu że zdecydowana większość PISu była za, co by się ameryka nie pogniewałaNie powtarzaj propagandy lewaków o CETA.
Proponuję się zapoznać ze stanowiskiem PiS:
sadol.pl/pawlowicz-o-ceta-oraz-ttip-vt427169.htm4711071
i poczytać żelazną logikę, która nie sieje sensacji tylko jest obiektywna:
" Na ta chwile o niczym bo pani Premier powiedziała że Polska podpisze umowę tylko jeśli wszystkie pozostałe kraje członkowskie UE ja podpiszą. A że najprawdopodobniej wszystkie nie podpiszą to i Polska nie podpisze:)"