👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~VeIture napisał/a:
postanowił okraść trupa.
Postanowił okraść spadkobierców.
SkoPio1 napisał/a:
Postanowił okraść spadkobierców.
Okradł spadkobierców.
Miałem podobny przypadek. Przyszedł facet ze spółdzielni, już nie pamiętam w sprawie czego,sprawdzanie wentylacji czy innej cholery. Po wszsytkim zniknął mi jeden przedmiot. Na 99% wiem że to on, jednak za rękę nie złapałem.
Przeciez to medyk z ambulansu NHS a nie jakis pies , psy na czarno sa ubrane
To nie policjant, to pracownik NHS National Health Service, po ubraniu to obsada Ambulansu.
turor napisał/a:
Okradł spadkobierców.
Tak, postanowił ich okraść.
Link do info o co biega:
fakt.pl/wydarzenia/swiat/nie-uratowal-zycia-94-latki-ale-zdazyl-zabrac...
fakt.pl/wydarzenia/swiat/nie-uratowal-zycia-94-latki-ale-zdazyl-zabrac...
Ja wiem, ze oni kiepsko zarabiaja jak na warunki UK ale zeby znizac sie do takiego poziomu? Chlop musialbyc zdesperowany. UK upada kulturowo i gospodarczo.
JanJankowski napisał/a:
Kumpla ze studiów okradli po wypadku motocyklowym. Tylko nie pamietam czy z karetki czy policjanci. Ale wszystko wzięli a on zmarł
To pewnie policjanci, bo ci z karetki by mu jeszcze wątrobę, nerki i serce wycięli. No, chyba że nie sprawdzałeś czy ma wszystkie podroby.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie