👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a na youtubie pewnie filmik podpisany przez fanatyka po "tusk masakruje lewaka". żenada.
Prosty, tępy, złodziej, kretyn, rudy i można by tak bez końca wymieniać.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Wszyscy tutaj którzy potrafią go określić tylko takimi prostackimi tekstami jak ten gimbus @Libertinus. Należą do tej samej grupy społecznej co on. Wyzywajcie, bo koledzy kazali.

Mnie tam w dupę nikt nie r🤬a...
Zarabiam pieniądze, płacę podatki jakoś sobie żyję...
Pozdrawiam tych co piszą "złodziej, ryży itp." i zastanówcie się czy warto na to Wasz marnować czas i energię.
Zarabiam pieniądze, płacę podatki jakoś sobie żyję...
Pozdrawiam tych co piszą "złodziej, ryży itp." i zastanówcie się czy warto na to Wasz marnować czas i energię.

zyjemy w panstwie komunistycznym , jeszcze wiele lat minie zanim cos sie zmieni;)
Ale co sie dziwic jak pol wieku bylismy odizolowani od innych krajow.
Ale co sie dziwic jak pol wieku bylismy odizolowani od innych krajow.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie