📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

„Co za sens umierać na szpitalnej sali, gdzie słychać tylko jęki i rzężenie śmiertelnie chorych? Czy nie lepiej wydać ucztę za te dwadzieścia siedem tysięcy, a potem zażyć truciznę i przenieść się na tamten świat przy dźwiękach strun, wśród oszołomionych winem pięknych kobiet i wesołych przyjaciół?"
Jakbym wygrał grube miliony, to za namową Wolanda, zrobiłbym balangę życia i z życiem swoim bym na niej skończył. Miejsce na Balu Stu Królów pewne po wieczność.
Naubliżałbym przy okazji Światłu i Ciemności, to może bym się i do świty Messera załapał, nawet w roli Behemota, mnie by to pasiło.
Jakbym wygrał grube miliony, to za namową Wolanda, zrobiłbym balangę życia i z życiem swoim bym na niej skończył. Miejsce na Balu Stu Królów pewne po wieczność.
Naubliżałbym przy okazji Światłu i Ciemności, to może bym się i do świty Messera załapał, nawet w roli Behemota, mnie by to pasiło.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie