Fragment z jednego z odcinków "WC Kwadrans", programu Wojciecha Cejrowskiego nadawanego w TVP1 w latach 1994-1996
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tymi porami w prezerwatywie to troszkę bzdura. Są ale z racji tego, że prezerwatywa składa się z kilku warstw lateksu nie ma szans na przejście plemników czy wirusów.
Skuteczność prezerwatywy wynosi poniżej 100% w zabezpieczaniu przeciwko HIV ponieważ może się zsunąć, pęknąć, może z niej nasienie wyciec, czy mając skaleczenia i otarcia które nie będąc zabezpieczone gumką stanowią wrota infekcji.
konto usunięte
2013-04-18, 13:29
Nie ma nic gorszego niż być radykalnym katolikiem , dać mu władze to ludzi by kamieniował lub palił na stosie.
A jakie to przemiany polityczne miały miejsce w tym kraju po 1992 r? Bo Cejrowski w telewizji pojawił się właśnie wtedy. Poza tym, że mamy w zasadzie sinusoidę prawica/lewica przełamaną przez PO w ostatnich wyborach, to nie było żadnej zmiany. Kaczor pomachał szabelką, ale Cejrowski wrócił do telewizji przed Kaczorami, więc o jakich przemianach piszesz?
konto usunięte
2013-04-18, 14:02
konto usunięte
2013-04-18, 14:20
No nie wierzę, to chyba pierwszy materiał z Cejrowskim bez włażenia mu w dupę. Miło, że zaczynacie przezierać na oczy, lepiej późno niż wcale.
up@ bo pieniądze w ogóle nie śmierdzą, jeśli nie zarabiasz dupą.
konto usunięte
2013-04-18, 14:33
Prof._Kot_Budd napisał/a:
up@ bo pieniądze w ogóle nie śmierdzą, jeśli nie zarabiasz dupą.
Wnioskując po wypowiedziach Cejrowskiego powinny mu śmierdzieć wszak on jest katolikiem pełną gębą i do tego prawicowcem.
I szczerze najbardziej śmierdzą pieniądze zarabiane w polityce. Do prostytutek nic nie mam i nigdy nie będę miał. Porządny zawód który powinien być jednym z fundamentów społeczeństwa. Świat byłby o wiele przyjemniejszy gdyby każdy sobie mógł za niewielką cenę zmniejszyć napięcie seksualne.
Tak jak się zgadzam często z Cejrowskim(mimo, że jestem ateistą) tak tutaj, co chwilę tylko waliłem facepalma...
Są pory w prezerwatywach to fakt, ale przez nałożenie kilku warstw lateksu te pory są zmniejszone lub w ogóle wyeliminowane. Poza tym nawet gdyby były i wirus HIV penetrowałby je z zamkniętymi oczami to wszystko zależy od ilości tego wirusa.
Przecież wirus HIV znajduje się również w ślinie zarażonego, a nikt nie broni wymieniania całowania się z nimi. Żeby zarazić się wirusem HIV przez ślinę trzeba by wypić jej 5 litrów.
konto usunięte
2013-04-18, 14:49
@McMenel
Wiesz kiedy u władzy było SLD? Pomyliłeś się o ładne kilka lat, ba sama partia powstała w 1999 roku. WC Kwadrans leciał kiedy TVP zarządzał Wiesław Walendziak... Za jego czasów były publikowane konserwatywne programy takie jak:
-„Puls dnia”
- „WC Kwadrans”
- „Fronda”
-„Kultura duchowa narodu”
Sam sobie odpowiedz dlaczego Cejrowski wtedy mógł mieć swój program w publicznej telewizji.
Gówno wiesz, a dużo mówisz.
konto usunięte
2013-04-18, 18:06
konto usunięte
2013-04-18, 18:42
konto usunięte
2013-04-18, 19:05
Klasyczny katol hipokryta, taka męska Pani Dulska, chociaż jego program Boso coś tam lubiłem oglądać.
Bloodwar
nadziejuję, że dobrze prawisz. Pasowało by do jego etykiety...
Shatter
Pachniesz mi kozejebcą... Pochlebcy Twojego żartu niech Ci pomogą kozy pasać itd