👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ona tylko chciała sobie siodłem łechtaczkę wymasować, a koń wymasował jej plecy.
[ Dodano 2025-03-11, 21:56 ]
Po schodkach, albo po drabinie a może posadzili ją tam dźwigiem.
[ Dodano 2025-03-11, 21:56 ]
Dejdwazlote napisał/a:
J🤬a maciora ciekawe jak na niego wlazła.
Po schodkach, albo po drabinie a może posadzili ją tam dźwigiem.
Jersey napisał/a:
Zgadzam się z wami ,że koń nie wytrzymał ciężaru na sobie . Powinna bierznie sobie kupić a nie konie męczyć
Co to bierznia? Ma jakiś związek z bierzmowaniem?
"Pani zwaliła konia"
Opis se popraw. Koń na krowę zwalony, czy coś takiego
Opis se popraw. Koń na krowę zwalony, czy coś takiego
PsikutaBezS napisał/a:
Jak ktoś ma taką nadwagę to powinno być uznane za znęcanie się nad zwierzętami
Skur*****y z nadwagą powinny płacić wyższe składki zdrowotne, bo doprowadzają sami swoje zdrowie do ratowania, blokując innym dostęp do lekarzy. Tak jest w Japonii. Grube lochy płacą więcej z wypłaty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie