Burak jak burak i można mówić o nim wiele ale brutalna prawda jest taka, że na koniec dnia ilość cyfr na jego rachunku bankowym jest większa niż ilość cyfr w naszych numerach telefonów komórkowych.
Zazwyczaj mająt, złote sedesy i własne akty na niedźwiedzim futrze biorą się z subtelnego odsuwania innych i poprawiania garnituru.
Gałgan i menda.
Poza tym, może pamiętacie, jak on tak mógł Papieża Naszego Argentyńczyka łaskotać po dłoni, jak zwykłą ladacznicę?

Czy ty k🤬a jesteś jakiś przyj🤬y i zdałniony???
![]()
Wiocha, wiochą, ale wiarę w ludzi straciłam dopiero przy Twoim poście

Inna sprawa, że zachował się jak cham i burak i jeszcze ta mina i gest z marynarką, totalne upokorzenie, potraktował go jak brudnego śmiecia na ulicy.

Lewackie media będą o tym głośno trąbiły, że burak, że niewychowanie. Setki milionów będą wiedziały, że to gość który reprezentuje państwo to nie człowiek, on sam jest Majestatem(państwem).
heheh k🤬a to było ekstra
ale jakby naszą Beatkę tak potraktował to bym się k🤬ił i to bardzo. za to tuska może tak popychać
![]()
Przecież rząd r🤬a wszystkich na co dzień. Mało Ci?

![]()
na premiera Czarnogóry to wszyscy mogą i mają wyj🤬e, wie ktoś (tak bez wikipedii) jak gość się w ogóle nazywa?
Ja nie znam żadnego Czarnogórca.
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
pokażał europie kto rządzi światem
Aż mi się słabo zrobiło. Spuszczacie się nad tym ż🤬dkiem jakby on rzeczywiście coś znaczył. Każdy USrAelski prezydent to marionetka którą sterują ludzie faktycznie trzymający władze. Trampek już z niejednej swojej decyzji się wycofywał bo pewnie dostał op🤬l kto mu w ogóle pozwolil sie odzywać. Popchnąć jeszcze mniej znaczącego premiera czarnogóry tyle może Trampek, a jak zacznie za dużo fikać to dostanie kulke na jakimś wiecu i zastąpi się go nowym mapetem.

Aż mi się słabo zrobiło. Spuszczacie się nad tym ż🤬dkiem jakby on rzeczywiście coś znaczył. Każdy USrAelski prezydent to marionetka którą sterują ludzie faktycznie trzymający władze. Trampek już z niejednej swojej decyzji się wycofywał bo pewnie dostał op🤬l kto mu w ogóle pozwolil sie odzywać. Popchnąć jeszcze mniej znaczącego premiera czarnogóry tyle może Trampek, a jak zacznie za dużo fikać to dostanie kulke na jakimś wiecu i zastąpi się go nowym mapetem.
kennedy nie zgodzil sie byc marionetka, ale za to wycofali jego kandydature