📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15

Brała udział w jakimś biegu w Australii, kiedy wybuchł ten wielki pożar lasów w którym zginęła masa zwierząt. Doznała poparzeń 3 stopnia. Uszła z życiem i jak widać, niewiele jej zostało z wyglądu modelki, który to zawód wykonywała. Jej facet, co również można zaobserwować na zdjęciach, nie zostawił jej. Postanowili powiększyć rodzinkę i z tego co kojarzę, mają się we 3 całkiem nieźle

Czyli chyba jest nadzieja dla mnie
Aż tak brzydkiej mordy nie mam

Ta kobieta przeżyła jakaś katastrofę, nie wiem czy nie lotniczą. Efekt poparzeń. A gościu to stary zwyrol, fetyszysta.
Panowie, jako mąż i ojciec z 20letnim starzem zaprawdę powiadam wam. Żona musi być przede wszystkim mądra. Kochanka musi być przede wszystkim dobra w łóżku a ładna to może być sekretarka.
SantaMaria napisał/a:
sadol sadolem ale mocno imponujące że ją nie zostawił... 90 proc kobiet zostawiłaby tak wyglądającego faceta..
TAK ?? Pokaż mi te 10 % które to ? gdzie one ?
Gamonn1 napisał/a:
Osobiście jeśli bym kobietę kochał to mimo wszystko bym z nią został, choć by wyglądała jak ta na filmie.
Życie by zweryfikowało, górnolotne hasełka można wygłaszać do woli tak jak "nie opuszczę cię aż do śmierci".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie