Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Panowie przykładni
kashan • 2013-06-11, 23:02
Dzisiaj, tj. 11-06-2013 ok godziny 19:50 w drodze pomiędzy miejscowością Kędzierzyn-Koźle a Pyskowicami na skrzyżowaniu wyjechał przede mnie radiowóz. Pomyślałem że będe musiał zamulac żeby nie zatrzymali za "zwykłą" jazdę. Zaskoczyli mnie chłopaki. Numer boczny radiowozu Opel Astra G: 808. Rejestracja HPJ 808.
Zanim zdążyłem wyciągnąć telefon, w terenie zabudowanym nie mogłem ich dogonić (dla nieświadomych, teren zabudowany = max 50 km/h). Reszte widać na filmiku. Dojeżdżałem do miejscowości Ujazd. Następnie widziałem ich tam stojących na lokalnej stacji benzynowej. Chłopaki jechali BEZ SYGNAŁU. Duma i chluba obrońców martwego kodeksu i obowiązujących przepisów

Nie było bo moje

P.S.
Wyłącznie dla Sadistic.pl
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nomad90 2013-06-12, 10:42 4
Zgłoś
gongo 2013-06-12, 13:08 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Midnight_mover 2013-06-12, 17:59
Uważaj, bo podobna akcja była niedaleko mnie w Witowie, gdzie goście nakręcili podobny filmik i zanieśli go na policje w celu ukarania funkcjonariuszy. Okazało się, że policja nie była w stanie określić kto prowadził radiowóz, natomiast gościu który dostarczył filmik stracił prawo jazdy z powodu zbyt wielu wykroczeń (jechał cały czas za radiowozem filmując ich) .....
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 1:18 1
Czasem można spodziewać się mandatu na podstawie nagrania z kamery na tyle radiowozu. Słyszałem, że potrafią tak to zagrać, chamskie, bo chamskie, ale co panie zrobisz? Źle nie życzę, ale sam nie czuję się komfortowo jadąc za nimi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 1:58 1
pan listonosz już idzie do ciebie z mandacikiem xD
Zgłoś
Ratilt 2013-06-13, 17:13 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 17:22 1
@zayer1 wybacz, nie rozumiem Twojego toku myslenia, ta policja co lapie "piratow" drogowych, wystawia mandaty za lamanie przepisow, moze bezkarnie lamac prawo? co jak co, ale to oni powinni swiecic przykladem jak nalezy bezpiecznie zachowywac sie na drodze...
Zgłoś
~Vuko 2013-06-13, 17:23 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 17:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 17:49 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 17:56 1
O ty konfiturko .
rośnie wrzód na dupie społeczeństwa,społeczniaków nigdy mało
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 17:58 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 18:13
Panie co to za czasy, żeby za psami biegać...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 18:30
No ! Widzę Cisową musiałeś mijać ,
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 19:14
czym jeździsz Kashan ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem