Dzisiaj, tj. 11-06-2013 ok godziny 19:50 w drodze pomiędzy miejscowością Kędzierzyn-Koźle a Pyskowicami na skrzyżowaniu wyjechał przede mnie radiowóz. Pomyślałem że będe musiał zamulac żeby nie zatrzymali za "zwykłą" jazdę. Zaskoczyli mnie chłopaki. Numer boczny radiowozu Opel Astra G: 808. Rejestracja
HPJ 808.
Zanim zdążyłem wyciągnąć telefon, w terenie zabudowanym nie mogłem ich dogonić (dla nieświadomych, teren zabudowany = max 50 km/h). Reszte widać na filmiku. Dojeżdżałem do miejscowości Ujazd. Następnie widziałem ich tam stojących na lokalnej stacji benzynowej. Chłopaki jechali
BEZ SYGNAŁU. Duma i chluba obrońców martwego kodeksu i obowiązujących przepisów
Nie było bo moje
P.S.
Wyłącznie dla Sadistic.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważaj, bo podobna akcja była niedaleko mnie w Witowie, gdzie goście nakręcili podobny filmik i zanieśli go na policje w celu ukarania funkcjonariuszy. Okazało się, że policja nie była w stanie określić kto prowadził radiowóz, natomiast gościu który dostarczył filmik stracił prawo jazdy z powodu zbyt wielu wykroczeń (jechał cały czas za radiowozem filmując ich) .....
konto usunięte
2013-06-13, 1:18
Czasem można spodziewać się mandatu na podstawie nagrania z kamery na tyle radiowozu. Słyszałem, że potrafią tak to zagrać, chamskie, bo chamskie, ale co panie zrobisz? Źle nie życzę, ale sam nie czuję się komfortowo jadąc za nimi.
konto usunięte
2013-06-13, 1:58
pan listonosz już idzie do ciebie z mandacikiem xD
konto usunięte
2013-06-13, 17:22
@zayer1 wybacz, nie rozumiem Twojego toku myslenia, ta policja co lapie "piratow" drogowych, wystawia mandaty za lamanie przepisow, moze bezkarnie lamac prawo? co jak co, ale to oni powinni swiecic przykladem jak nalezy bezpiecznie zachowywac sie na drodze...
konto usunięte
2013-06-13, 17:33
konto usunięte
2013-06-13, 17:49
konto usunięte
2013-06-13, 17:56
O ty konfiturko

.
rośnie wrzód na dupie społeczeństwa,społeczniaków nigdy mało
konto usunięte
2013-06-13, 17:58
konto usunięte
2013-06-13, 18:13
Panie co to za czasy, żeby za psami biegać...
konto usunięte
2013-06-13, 18:30
No ! Widzę Cisową musiałeś mijać

,
konto usunięte
2013-06-13, 19:14
czym jeździsz Kashan

?