👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EinsZweiPolizei napisał/a:
Większość bab, które są w domu bite, chcą być bite
Co ciebie też bił?
Tak mówiła twoja stara nim cię urodziła i praktykuje to nadal. Widać że myślenie nie jest twoja mocna strona.
Maniecky napisał/a:
Mnie bardziej intruguje wystawa napojow gazowanych przed siedziskiem pary mlodej... I wez rob takim wiesniakom zdjecia albo video
To jest tamtejszy objaw dostatku w ich biedzie, a jakbyś doświadczył tamtejszej wschodniej gościnności nie wyśmiewałbyś tego...ale to trzeba sięgnąć poziom wyżej.
e tam uwno prawda, moja zawsze drze ryja
Maniecky napisał/a:
Mnie bardziej intruguje wystawa napojow gazowanych przed siedziskiem pary mlodej... I wez rob takim wiesniakom zdjecia albo video
W rosji to chwalenie sie bogactwem
smc napisał/a:
Rosja to stan umysłu...
Tak, tak... z twoim stanem umysłu ewidentnie jest coś nie teges, skoro "Rosję" widzisz nawet tam gdzie jej nie ma. To schizofrenia czy mania prześladowcza ?
Nie wróżę im drugiego stażu
[ Dodano: 2024-11-12, 20:39 ]
Nie wróżę im długiego stażu, omyłeczka...
[ Dodano: 2024-11-12, 20:39 ]
Nie wróżę im długiego stażu, omyłeczka...
kruszymordziec napisał/a:
Złośliwa sucz!
Może to aranżowane małżeństwo, częste w tamtym regionie.
Teraz jeszcze nie zaliczyć nocy poślubnej i ten brak konsumpcji związku będzie powodem do unieważnienia małżeństwa.
To jak napluć "małżonkowi" w twarz, ale jedyny sposób, gdy nie chcesz wziąć ślubu, jednak można stracić życie lub urodę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie