Wokół meczów Jagielloni
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Nie jestem jakiś "hip-hop JP, HWDP, AGD RTV..... itd." ale chyba ta piosenka, dosyć dobrze opisuje rzeczywistość, na którą jeszcze można napotkać w naszym kraju. Nie mam nic do policji, ale niech się nie czepiają osób którzy nic nie robią. Lepiej niech zgarniają jakiś cwaniaczków co kozaczą itd.
Polecam także przesłuchać 52 Dębiec - Powiem
Polecam także przesłuchać 52 Dębiec - Powiem
A według mnie i tak za bardzo się patyczkują z "kibicami" piłki nożnej. Bardzo dobrze, że jest tak obstawione bo co trzeci z tych śmiesznych fan klubowiczów to zadymiarz, który zamiast normalnie pooglądać mecz tak jak to się robi w innych sportach, woli powyrywać krzesełka i się pobić za swój ukochany klub...
Gdyby w Polsce dali kary jak w Anglii (po kilka, kilkanaście tysięcy funtów + dożywotni zakaz stadionowy) to by dupy zmiękły stadionowym cwaniakom...
Gdyby w Polsce dali kary jak w Anglii (po kilka, kilkanaście tysięcy funtów + dożywotni zakaz stadionowy) to by dupy zmiękły stadionowym cwaniakom...
nie wiem jakie są stosunki pomiędzy Jagielonią i Śląskiem, albo czy kibice jagi robią ostatnio często jakieś rozp🤬uchy bo odkąd jest budowa stadionu Górnika Zabrze byłem z trzy razy na meczu i ostatnio jakoś w ogóle nie jestem na bieżąco z polską ligą, w każdym bądź razie wg. mnie policji nie jest tam jakoś specjalnie dużo, na meczach Górnika z np legią, widzewem czy ruchem jest o wiele więcej policji, na ulicy stoi też zawsze co najmniej jedna armatka wodna i mnóstwo policji również z strzelbami i psami, a na stadionie jest pełno ochrony z tarczami i pałami
tak więc nie wiem skąd u ciebie takie oburzenie
, a znając życie koleś w 2:21 nie gwizdał melodii czterech pancernych i nie śpiewał pieśni kościelnych
Jedynie dziwi mnie to, że policja spisywała kibiców za dłubanie słonecznika.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Jak zwykle prawo szuka bandytow nie tam gdzie powinno... A czemu? Rozkaz odgorny by zawyzyc statystyki, co jest karygodnym lamaniem prawa. Ale kto skontroluje komende wojewodzka i powiazana z nia sedziow oraz politykow...
Co do agresywnych kibicow i tych co chca walczyc, proponuje stworzyc specjalne areny, gdzie ,,ustawki" beda w pelni legalne, bilety na takie widowisko platne, a opieka lekarska oplacona przez tych ,,wspolczesnych gladiatorow". I problem rozwiazany a i wszyscy byli by zadowoleni.
Co do agresywnych kibicow i tych co chca walczyc, proponuje stworzyc specjalne areny, gdzie ,,ustawki" beda w pelni legalne, bilety na takie widowisko platne, a opieka lekarska oplacona przez tych ,,wspolczesnych gladiatorow". I problem rozwiazany a i wszyscy byli by zadowoleni.
Nie będę mówił że w KRK jest gorzej ale też nie jest pięknie.. Jesteśmy z wami nie zależnie od podziałów!! W tym przypadku muszę to napisać: JP na 100%!!!
Nie od dziś wiadomo, że "kibice" Jagiellonii są jedną z najgorszych chołot w Polsce, więc większość meczy Jagiellonii to mecze "podwyższonego ryzyka".
Takie działania policji to prewencja: polegitymować, postraszyć. Lepiej sprawdzić 200 osób i nikogo nie wyrzucić niż wpuścić jednego "kibica".
Policji prywatnie nie lubię i uważam za debili, ale takie działania jak w filmiku są zrozumiałe.
Nie ma co bić piany.
Takie działania policji to prewencja: polegitymować, postraszyć. Lepiej sprawdzić 200 osób i nikogo nie wyrzucić niż wpuścić jednego "kibica".
Policji prywatnie nie lubię i uważam za debili, ale takie działania jak w filmiku są zrozumiałe.
Nie ma co bić piany.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie