Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-31, 20:18 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
antekolek 2013-05-31, 20:33
I niech K**** nie przychodzą , spokój bedzie....
Zgłoś
Kefir93 2013-05-31, 20:35 6
Nie jestem jakiś "hip-hop JP, HWDP, AGD RTV..... itd." ale chyba ta piosenka, dosyć dobrze opisuje rzeczywistość, na którą jeszcze można napotkać w naszym kraju. Nie mam nic do policji, ale niech się nie czepiają osób którzy nic nie robią. Lepiej niech zgarniają jakiś cwaniaczków co kozaczą itd.

Polecam także przesłuchać 52 Dębiec - Powiem
Zgłoś
Rothius 2013-05-31, 20:36 2
A według mnie i tak za bardzo się patyczkują z "kibicami" piłki nożnej. Bardzo dobrze, że jest tak obstawione bo co trzeci z tych śmiesznych fan klubowiczów to zadymiarz, który zamiast normalnie pooglądać mecz tak jak to się robi w innych sportach, woli powyrywać krzesełka i się pobić za swój ukochany klub...

Gdyby w Polsce dali kary jak w Anglii (po kilka, kilkanaście tysięcy funtów + dożywotni zakaz stadionowy) to by dupy zmiękły stadionowym cwaniakom...
Zgłoś
maxs90 2013-05-31, 20:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 20:45 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 20:50 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 20:53
nie wiem jakie są stosunki pomiędzy Jagielonią i Śląskiem, albo czy kibice jagi robią ostatnio często jakieś rozp🤬uchy bo odkąd jest budowa stadionu Górnika Zabrze byłem z trzy razy na meczu i ostatnio jakoś w ogóle nie jestem na bieżąco z polską ligą, w każdym bądź razie wg. mnie policji nie jest tam jakoś specjalnie dużo, na meczach Górnika z np legią, widzewem czy ruchem jest o wiele więcej policji, na ulicy stoi też zawsze co najmniej jedna armatka wodna i mnóstwo policji również z strzelbami i psami, a na stadionie jest pełno ochrony z tarczami i pałami tak więc nie wiem skąd u ciebie takie oburzenie , a znając życie koleś w 2:21 nie gwizdał melodii czterech pancernych i nie śpiewał pieśni kościelnych Jedynie dziwi mnie to, że policja spisywała kibiców za dłubanie słonecznika.
pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 20:54 2
Wzorowo zabezpieczona impreza masowa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 21:10
Jak zwykle prawo szuka bandytow nie tam gdzie powinno... A czemu? Rozkaz odgorny by zawyzyc statystyki, co jest karygodnym lamaniem prawa. Ale kto skontroluje komende wojewodzka i powiazana z nia sedziow oraz politykow...
Co do agresywnych kibicow i tych co chca walczyc, proponuje stworzyc specjalne areny, gdzie ,,ustawki" beda w pelni legalne, bilety na takie widowisko platne, a opieka lekarska oplacona przez tych ,,wspolczesnych gladiatorow". I problem rozwiazany a i wszyscy byli by zadowoleni.
Zgłoś
Rothius 2013-05-31, 21:13
Zgłoś
OCB 2013-05-31, 21:15
Nie będę mówił że w KRK jest gorzej ale też nie jest pięknie.. Jesteśmy z wami nie zależnie od podziałów!! W tym przypadku muszę to napisać: JP na 100%!!!
Zgłoś
mmmarcin 2013-05-31, 21:29 1
Nie od dziś wiadomo, że "kibice" Jagiellonii są jedną z najgorszych chołot w Polsce, więc większość meczy Jagiellonii to mecze "podwyższonego ryzyka".
Takie działania policji to prewencja: polegitymować, postraszyć. Lepiej sprawdzić 200 osób i nikogo nie wyrzucić niż wpuścić jednego "kibica".

Policji prywatnie nie lubię i uważam za debili, ale takie działania jak w filmiku są zrozumiałe.
Nie ma co bić piany.
Zgłoś
Cyjanek 2013-05-31, 21:48
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-05-31, 21:50
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem