Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MadDave 2018-09-18, 15:02
@up. Ziom nie zamierzam się z tobą kłócić bo widzę że nadajemy na różnych falach i być może zostaliśmy inaczej wychowani i przez to się nie dogadamy

Mimo że pracuje do 17 jakoś znajduje czas na ogarniecie mieszkania, trening na siłce i rozwijanie hobby. Jakoś nigdy mi nie przeszło przez myśl że ktoś miałby sprzątać mój syf za mnie czy zmywać po mnie talerze po posiłku. (każdy zmywa po sobie- logiczne)
Ty po pracy wolisz się rozp🤬olić na kanapie przed tv z browarkiem a ja nie bo nie mam tak męczącej pracy po której wracam i czuje się jak śmieć i muszę sobie poleżeć. Dodatkowo bezczynność mnie tak po ludzku wk🤬ia.

Nie uważam że masz syf na chacie, skoro ktoś inny za ciebie bo ty sie do tego nie nadajesz to może i lepiej dla ciebie, twojego domu oraz domowników. Prawdopodobnie gdybyś chwycił mop mógłbyś sobie zrobić krzywdę. Zastanów się czy twoja żona sprząta nie dla tego że jej karzesz tylko z litości

Kończąc tą zmierzającą donikąd dyskusję, podsumuje to sformułowaniem- jedni lubią porządek inni jak im nogi śmierdzą.
Szczerze mówiąc nie sądziłem że takie post janusze jeszcze istnieją

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
p................6 2018-09-21, 13:49
@up widać wyciągasz wnioski z dupy że mam syf na chacie, pisze że ktoś inny sprzata. Zrozumiesz jak wychowasz sobie kobietę.
Zgłoś