📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Co z wami, ludzie? Aż się zalogowałam po raz pierwszy od pół roku. Widziałam ten filmik jako zamiennik reklam (dziękuję!) przed filmem dla dzieci będąc z chrześniakiem w kinie. Kwintesencja Disneya, może nie jakiś wielki wyczyn, nie, ale w dobie tego co teraz się serwuje dzieciakom....-eeee może ja jestem staroświecka ale jako rocznik 86' mający szansę "liznąć" takie hity jak osławiony (i słusznie) Król Lew i na tym budować swoje wartości.... Swiat jest chory, wasze komentarze są chore, niestety. Zrozumiecie albo nie. A choć ja potrafię się na tym schemacie rozmów porozumieć bez problemów i nawet to akceptuje oglądając filmiki na niezbyt ambitnej stronce jak ta (wybaczcie
) to boli mnie bardzo ogólne podejście do świata i wartości. Ale jak to ktoś już tu zaznaczył- moim dzieciom będę własnie takie rzeczy serwować. I w dupie mam Hahhah Montanah i bajki dla bezmózgowców na Cartoon Network. Pozdrawiam.

^up: Ciesz się, że nie wiesz. Twoje życie jest przyjemniejsze.

Pozytywne, dla dziecka w sam raz. I ciekawy pomysł, że czarno białe (plus kolor ust/ szminki).
Ale chyba jestem już za duża na takie baje, bo pomyślałam:
1. Koleś trochę przegrał sprawę - zrezygnował z roboty i teraz będzie mieć problem ze znalezieniem nowej.
2. Ona takiego lamusa nie będzie chciała.
3. Jest to takie nierealne, że aż boli.
Ale chyba jestem już za duża na takie baje, bo pomyślałam:
1. Koleś trochę przegrał sprawę - zrezygnował z roboty i teraz będzie mieć problem ze znalezieniem nowej.
2. Ona takiego lamusa nie będzie chciała.
3. Jest to takie nierealne, że aż boli.

Na początku miałem nadzieję, że to będzie coś z tej serii bajek:

@up - to czasy, gdy twórcy-animatorzy żywili się "LCD-26" zamiast chleba
hahahahha

Disney mogłoby tworzyć naprawdę fajne filmy dla dojrzałych widzów, gdyby chcieli. Niestety, główna część społeczeństwa uważa, że to, co animowane = bajka, więc wolą nie ryzykować. Dzięki ci, masowa kulturo...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie